9 frågor för att lära känns mig bättre

Två positiva saker med mig själv:

Jag värdesätter mig själv högst, alltid. Det betyder inte automatiskt att jag inte bryr mig om andra, men jag brukar tänka att i slutändan har man bara sig själv och då är mitt välmående viktigast. Låter värre än vad det är haha, men ni förstår vad jag menar!

Att jag ser det positiva i saker, även fast jag inte alltid ser det direkt.

Mina två favoritminnen:

Klyschigt nog balen och studenten (som jag nu räknar som ett minne då det skedde i samma veva). Har nog inte riktigt fattat vad som hänt, men jag fylls av lycka när jag tänker på det.

Förra årets resa till Italien med familjen.

Mina två favoritsaker i hemmet:

Måste ju säga mig SÄNG! Den är otrolig.

Älskar också våran hylla i vardagsrummet. Den är så himla organiserad och fin. Sakerna passar perfekt ihop.

Mina två största tryggheter:

Mig själv för att jag jag känner mig själv så väl och vet hur jag ska ta hand om mig när saker kommer i vägen. Jag känner mig helt enkelt trygg i mitt eget sällskap för jag vet vart jag har mig själv.

Mina föräldrar för att dom helt enkelt är dom.

Mina två favoritintressen:

Träning i alla former. Dansen och allt som det innebär räknas också in här. Jag älskar att utmana min kropp och svettas.

Att vara kreativ. Alltså skriva texter, fota, dansa. Alla former som ger utlopp för min kreativitet.

Mina två favoritserier:

Hitta en ny serie tidigare i veckan som liknar Bron (samma manusförfattare) vid namn Marcella. Älskar dock Bron också.

Gossip girl!!! ÄLSKAR den serien. Den tar mig tillbaka till högstadiet när alla mina tjejkompisar kollade på den samtidigt och vi diskuterade vem Gossip Girl var.

Två saker på min kropp som jag är nöjd med:

Jag älskar min ben. Dom är muskellösa och orkar göra sådant som jag vill göra. Dansa, gå, springa. Dom tar mig dit jag vill och dom orkar bära mig varje dag.

Sedan tycker jag om mina ögon väldigt mycket. Jag vill verkligen säga hela min kropp, men jag är inne i en kroppskomplexperiod. Som ni vet är livet inte perfekt och det är ingenting jag är oroligt för. Jag vet att det kommer gå över snart.

Två saker som jag fått lära mig:

Behandla andra som du själv vill bli behandlad sa pappa väldigt mycket när jag var liten och något som jag aldrig slutat lyssna på. Det har gett mig egenskapen att känna av när folk inte behandlar mig med den respekt som jag är värd. Tänk på den kompisar!

Att man aldrig ska lyssna på andras skit. Så länge du tycker om det du har på dig, hårfärgen du har på huvudet eller dylikt - skit i om andra åsikter. Jag är väldigt obrydd om andra åsikter (och generellt också haha, går bara min egen väg) och det har hjälpt mig att hitta mig själv och vad jag tycker om.

Två saker som gör mig lugn:

Lyssna på en poddcast istället för musik gör mig väldigt lugn (om det inte är Tom och Petter för då skrattar jag livet ur mig istället)

Ta en promenad, umgås med personer som jag trivs med eller bara vara i tystnad. Det gör mig väldigt lugn, och trygg.

Jag blev nominerad av fina fina @isabelkensson att skriva denna lista. Som också skrev är listor ett så himla smart sätt att få lära känna bloggaren ännu mer. Jag vill nominera underbara @majabark att sprida denna lista vidare. Kram!

Gillar

Kommentarer

majabark
majabark,
men åh, vilken bra lista! och tack för nomineringen fina, ska göra den här snarast<3
nouw.com/majabark
Ellendelin
Ellendelin ,
Det tycker jag allt!! <3
nouw.com/ellendelin