Snön faller ner

Godmorgon mina hjärtan! Snön bara öser ner på utsidan och jag sitter inomhus med massor utav tända ljus. Jag uppskattar verkligen det, tända ljus med en bra serie framför mig. Det är avslappning för mig.

Vakande innan klockan idag, vilket inte alls var roligt. L börjar jobba ett par dagar tidigare än vad jag gör, men ändå var jag uppe före honom. Hade svårt att somna om. Med snön kommer också kyla och sovrummet var sådär obehagligt kallt. Nästan. Det finns en liten risk för överdrivt.

Nu är klockan strax efter sju och byggarbetarna håller på för fullt på utsidan. Vi bor just nu mitt i en arbetsplats, vilket faktiskt inte hörs allt för mycket in till oss - som TUR är. Jag tror man hade blivit galen då.

Vad tycker vi förresten om gardinerna? Igår var vi en tripp till IKEA för att köpa stänger, och lite annat bröte. Färgen och längden är anpassad till vår gamla lägenhet, men jag tycker inte det blev helt galet ändå. Älskar att vi investerade i runna gardiner, så att ljuset kommer in. Allt som behövs nu är lite dagsljus och sedan tror jag vi kan komma till ett beslut. Lägger in en reklamlänk här till gardinerna.

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Julklappstips för henne - myskläder och pyjamasset

Inlägget innehåller affiliatelänkar för Gina Tricot & Stronger Label

Tidigare pratade vi mys i form av sex och nu mina vänner - nu ska vi prata myskläder. Tjatet om julen lever vidare och julklappshandlingen är i full gång. I alla fall för mig! Idag har jag listat massor med fina myskläder och pyjamasar - perfekta för vintermörkret.

Här är en lite tjockare mysvariant från Stronger Label. Ibland är det sådär extra kallt och då är det skönt att kunna ta på sig något som är extra varmt. Klicka på länkarna för att komma till plaggen!

Här mina hjärtan - den finaste pyjamasen ni någonsin skådat från Gina tricot. I ett silkesliknande material går man runt och känner sig sådär lyxig. Åh! Jag äger själv den beiga varianten. Finns också i svart, för den som fördrar det. Klicka på länkarna för att komma till plaggen.

Vem älskar inte inomhus tofflor? Det gör i alla fall jag! Första paret tofflor har jag också i mina ägor, men i en brun färg. Tycker dom är alldeles fantastiska och sådär extra snygga, just för designen. Stora, men ändå så nätta. Lagom varma tack vare slip-in varianten. Lade även två par andra snygga tofflor. Klicka på länkarna för att komma till produkterna,

Och sist men inte minst, detta superfina set från Stronger Label. Egentligen vet jag inte om det är ett set, men jag tycker dom går väldigt bra ihop. Även en dunderpresent för någon som älskar att träna. Jag menar hallå! Tightsen är perfekta! Klicka på länkarna för att komma till plaggen.

Gillar

Spicea upp december med Sinful.se

I samarbete med Sinful

Julen börjar närma sig med stormsteg och snart går det att räkna ner dagarna till julafton. Tänk vad snabbt det har gått, håller ni inte med? 2021 har passerat med raketfart och strax kan vi välkomna det nya året med värme och kärlek.

Någonting vi inte får glömma bort är att ta hand om oss själva och inte på det sättet ni tänker nu. Vanligtvis läser ni om hudvård och self care i form av andningsövningar, olika produkter och ja - allt vad det innebär. Men idag mina vänner - idag ska vi prata sex.

Sex kan betyda många olika saker. Det går att ha sex med sig själv, med en partner eller med flera. Det tycker jag är så himla fint, att det är så olika för alla. Det finns ingenting som är fel eller rätt, så länge alla parter är med och tycker om det. Det ska absolut inte vara jobbigt eller tråkigt - tvärtom! Sex ska vara roligt och lärorikt.

Det här blogginlägget är i stolt samarbete med Sinfull. Sinfull är en webbshop som säljer alla typer av leksaker, har olika guider och snabb leverans i diskreta paket. Tack vare just guiderna kan man lätt hitta rätt leksak till rätt tillfälle och guiderna hjälper dig att använda dem på rätt sätt, så att man får ut allt av vad man köpt.

Sinfull skriver på sin hemsida att "Vår mission är att inspirera till ett bättre sexliv. Vi vill föra in mer kärlek, närvaro och intimitet i vardagen.", vilket jag tycker är toppen! Ett företag som vågar prata sex och som specialiserat sig på att få dig att ha så roligt du bara kan ha i sängen.

Jag tycker det är fantastisk att det finns företag som Sinfull som inte bara säljer produkter som kan spicea upp sexlivet, men som också ser till att du hittar precis det du söker. Perfekt nu under Black Week att fynda sig ett par roliga leksaker!

Gillar