Uppdatering från senaste tiden

Hej hej hej! Jag lovade mig själv att aldrig stressa med bloggen, men oj vad jag har saknat er (och den hehe..). Låta fingrarna flyga över tangenterna och forma meningar som beskriver känslor och dagar. Åh. Något jag kommer ta med mig till 2022 är definitivt bloggen.

Igår slog en liten motivationshand mig i ansiktet och min Notion är fylld med allt från kalendrar, till habit trackers och mål. Kan tycka att det här med nyår annars är väldigt överskattat, men det ligger ändå något fint i att vilja starta om och ändra rutiner.

En sak som jag aldrig riktigt förstått mig på är det här med Uppesittarkväll. En tradition hos många, men som inte riktigt har infunnit sig i varken mitt eller L's liv. Däremot blev det upp till bevis i år och jag köpte mig mig två lotter.

Vi köpte chark till middag och myste med en godisskål mot kvällen. Skulle inte säga att det var det roligaste jag gjort i mitt tjugotvååriga liv, men bingostunderna var absolut pulshöjande.

Såhär såg jag ut på jul. I en stickad klänning och rosa ögonskugga flög ännu en jul förbi. L och jag kom överens om att inte köpa någon julklapp till varandra i år, utan istället investera i en diskmaskin. På morgonen åt vi skinkmacka, såg klart julkalendern och börja göra oss iordning. På förmiddagen och eftermiddag var vi hos hans föräldrar och på kvällen hos mina. En perfekt, stressfri dag! 🤎

Gillar

Söndagsmys

Jag har haft en väldigt lugn helg tillsammans med min älskade L. Vi gjorde inte mycket igår, vilket i sig var väldigt skönt för OJ vad ont i magen jag hade. Det började redan i fredags, men blev värre under lördagen och blev (som tur var!!!) bättre mot kvällen. Tendenserna sitter kvar och lurar, men är tacksam för att det var kortvarigt!

Idag tog jag en lång sovmorgon och lät L sova vidare. Sedan väckte jag honom med färdigbryggt kaffe och massa pussar. En lyxsöndag om ni frågar mig 🤎 Vår nya tradition är att kolla på julkalender. Tre år tillsammans och inte ett enda år av julkalender. Är glad för det, att vi gjort det till en mysig grej alltså.

Efter julkalendern, frukost och en hel del ögonmasker, gjorde jag mig iordning och spelade in ett samarbete med TanRevel. Sjukt bra produkt som jag testar för första gången nu. Har aldrig varit ett fan av BUS, men beställde hem deras mousse och hoppas på att jag kommer tycka om den lika mycket som jag tyckte om TanRevel Pro.

Nu är det kväll och jag och L har gjort oss varsin pizza. Jag älskar simpla pizzor medan min kära sambo är mer för frukt och grönsaker på. Tur är det då att man kan göra sin alldeles egna. Idag använde vi tryffelsalami - SÅ GOTT!

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Julklappstips för henne - hudvård och doft

Innehåller affilliate-länkar för Rebecca Stella & Hickap

Nu är det dags för ännu ett inlägg med julklappstips! Ni vet redan om att jag älskar hudvård och det är precis vad tipsen idag is all about. Länkarna i inlägget är reklamlänkar och ni får gärna klicka på dem.

Min absoluta favoritdoft just nu är "Date night" från Rebecca Stella. Jag beställde den under Black friday och kommer inte byta doft på en långt tag. Fått mycket komplimanger och tycker det är en doft som passar mig perfekt.

Hickap är ett märke jag inte testat själv, men som jag hört så otroligt bra om. Deras "Make my day serum" är ett serum som står på min att-köpa-lista.

Och när du ändå är inne och ska köpa julklappar - varför inte köpa en helt ny rutin? Hickap har mycket bra set, som innehåller många produkter och ger en grym rutin. Kanske till den nya hudvårdsälskaren? Eller varför inte införskaffa dig själv en ny rutin?

Högst upp min att-köpa-lista ligger dessa två set. Wow säger jag bara!

  • Postad i: posted_inTips

Gillar