New hair & lördagsjobb

Se där! Håret är ljusare och en lugg har klippts till. Blev riktigt bra och jag är så nöjd med allting. Åh!

Igår var jag ledig från jobbet och hade bokat in en efterlängtad frisörtid. Bokade den redan i början på december, för att vara ute i god tid. Senast håret fick lite kärlek var i slutet på sommaren, så det var definitiv dags!

Valde att ljusa upp håret ytterligare och klippa till den omtalade luggen. Har ju pratat om den med er förut - så jag vågade ta tummen ur. Nästa gång ska jag klippa till den lite till, för att få lite mer hår när det är uppsatt.

Efter min tid hos frisören mötte jag upp mig lillasyster. Vi käkade lite lunch i Haga, tog en promenad till Myrornas och sedan hämtade jag ut mina nya glasögon! Känner mig som en helt ny människa!

På Myrornas fick jag med mig en karaff, en kruka och en kavaj-jacka - som kommer bli så bra till våren. Lovar att visa upp jackan vid ett senare tillfälle. Nu ska jag göra mig i ordning och åka bort till jobbet, för att vara där resten av kvällen.

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Såhär blev mina bryn!

Godmorgon torsdag! Min kopp kaffe är strax uppdrucken och sådär ljummen som bara kaffe kan bli. Klockan skulle ha ringt tidigt imorse, men kände att ett par timmar till behövdes - så jag tog sovmorgon! Tanken är att jag ska skriva klart en uppgift, för ikväll väntar nämligen ett stängningspass på jobbet, så man får helt enkelt ta den tiden som finns att plocka av.

Såhär blev förresten mina bryn och fransar! Blir alltid lika nöjd och efter två månaders uppehåll känns det så bra att äntligen ha ett par bryn! Trivs så otroligt bra i stora, tjocka bryn och brow lift förstärker verkligen med redan buskiga bryn - men på ett extraordinärt sätt!

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Onsdagsfix och massa jobb

Alltså, vilken trött dag det är idag. Ibland kan drömmar påverka hur man mår när man vaknar och idag är en sådan morgon. Jag har lyckats inbilla mig själv att det inte är okej att sova, att klockan konstant måste ringa. Antagligen en underliggande stress att försova mig - men ändå! Det är aldrig nice att känna att man inte sovit ut.

Om bara en liten stund ska jag iväg och fixa brynen och fransarna. Sist var nog någon gång i slutet på november, tror jag. Vi valde att låta mina fransar och bryn vila under en period, så nu längtar jag ihjäl mig efter mina perfekta bryn! Vanligtvis är jag där var sjätte till åttonde vecka.

Efteråt ska jag jobba, hela dagen lång. Slutar inte förrän vid 21 ikväll, vilket både känns surt och bra på samma gång. Vet inte om jag nämnt det, men jag har börjat plugga! En intensiv kurs på sex veckor, för att förhoppningsvis kunna söka in till en utbildning i höst. Känner mig så stressad över att inte hinna med, samtidigt som jag redan ligger en vecka före redan (älskar distans!!!).

Men nu får jag springa!! Kramar och pussar <3

Inlägget är ett antal timmar försenat, därav den dåliga kontexten

Gillar