A SIMPLE LIST

Vad ville du bli när du var liten?

Som typ precis alla alla andra - delfinskötare eller prinsessa. Ingenting var bättre än tanken av att ha en stor glittrig klänning med en tiara.

Vad trodde du att du skulle bli när du var tonåring?

Den tanken hade jag nog inte. Eller, efter att ha sett ett par säsonger av Greys anatomy ville jag bli läkare och rädda folk.

Vilka var dina bästa / sämsta ämnen i skolan?

Mina bästa ämnen är svenska, historia och dans och min sämsta är definitivt matte. Det är en logik som inte riktigt går ihop i mitt huvud. Behöver lägga väldigt mycket tid på ämnet men upplevde aldrig att jag fick någon speciell hjälp från skolans håll. Jag var inte tillräckligt dålig för att få gå i någon extra mattekurs och när jag förklarade hur jag kände fick jag bara svaret att jag fick plugga ännu hårdare. Men hur lätt är det när ingen kan hjälpa till och jag inte förstår?

Usch, jag blir upprörd när jag tänker på det.

Vad gjorde du efter gymnasiet?

Går fortfarande i gymnasiet! Har mitt sista år att se fram emot. Men för att svara på frågan, efter gymnasiet är planen just nu att gå en dansutbildning på tre år och sedan börja frilansa som professionell dansare!

Vilket var ditt allra första jobb?

Mitt absolut första jobb var att sälja jultidningar, men vet inte riktigt om man kan tolka på som ett jobb. Utöver det är mitt allra första jobb fick jag som trettonåring. Sålde GT i mitt område!

Vad har du haft mer för yrken?

Jag har jobbat som parkeringsvakt flera år, jobbat på Gothia och Partille invigningen som dansare och därefter fick jag mitt nuvarande jobb på Max.

Vad går ditt nuvarande jobb ut på?

Sälja snabbmat haha! Fritera pommes, se till att serveringen ser bra ut, jobba i kassan, driven och expressen. Dela ut mat, förbereda mat. Ja, ni förstår. Allting som krävs för att gästen ska vara nöjd!

Vad skulle du vilja jobba med om du inte hade det yrke du har i dagsläget?

Jag vill ju bli dansare, det är drömmen just nu. Utöver det hade bloggen varit ett sjukt kul jobb, funderar på att gå en PT-utbildning och är jätteintresserad av att bli sjukgymnast. Mina tankar bara sprudlar av olika jobb. Vad jag är 100% säker på är att jobbet ska vara roligt.

Vad tror du skulle vara det sämsta jobbet för dig?

Ingen aning. Jag vet inte förrän jag testat. Mitt nuvarande jobb passar inte mig helt, men det är sjuk erfarenhet och ett exceptionellt första jobb. Man plockar erfarenheter från massa olika positioner som gynnar en till andra jobb sedan. Är väldigt glad att jag har den anställningen jag har, men är väldigt sugen på att gå vidare.

Vad gör du om fem år?

Förhoppningsvis har jag gått klart min dansutbildning och börjat jobba med dansen. Bloggen går bra, jag har ett fett sparkonto och kanske har börjat leta efter min första lägenhet. Förhoppningsvis är jag i min bästa form, med tanke på dansen, och njuter av springtur på kvällarna. Mer än så är jag vet jag inte. Detta är väl drömmen!

Gillar

Kommentarer

boudreejulia
boudreejulia,
Så rolig lista!
nouw.com/boudreejulia