ACCEPT WHO YOU ARE

Jag har på senare tid märkt hur mycket jag utvecklats och hur mycket starkare och självsäkrare jag blivit som person. Blyghet har alltid varit min svaga sida. Det har hängt med sedan jag var pytteliten och under vissa perioder är den grov. Dock har det försvunnit väldigt mycket med åren, fast det fortfarande finns kvar och att det under vissa perioder blir sämre. Jag har en tendens till att alltid bli röd i ansiktet under redovisningar eller när jag pratar med vissa personer t ex. Under åren har jag lärt mig att vad fan spelar det för roll? Varför ska folk bry sig om JAG blir röd i MITT anstikte. Det är ingenting som jag kan göra någonting åt ändå. Nu har jag lärt mig att bara tänka bort det röda i ansiket. Tänker inte jag på det tänker inte andra på det heller.

Att accpetera vem jag är har alltid varit en stor utmaning. Det är nu på senare år som det faktsikt börjar hända saker. Mitt utseende och min kropp har alltid varit stora komplex, men nu har jag gjort någonting åt det. Det var nog inte förrän för ett halv år sedan som jag började le med tänderna, jag tyckte helt enkelt att det inte var fint på mig och nu tycker jag motsatsen. Jag tror att det här med att acceptera vem man är spelar stor roll om man vill komma någonstans i sitt liv. Detta har jag skrivit tidigare och nu skriver jag det igen: du som person är unik, så varför trycka ner dig själv och vända allting du gör till det negativa när du lika gärna kan pusha dig själv till det positiva?

Detta är ett ämne som kommer att komma upp många gånger på bloggen, men det är ett viktigt ämne. Vi lever i ett samhälle med sjuka ideal och dåligt självförtroende. Folk måste börja inse allt bra de har i sig, gällande utseende men också egenskaper och du som person. Börja med det lilla som att accpetera dig själv och du kommer märka stor skillnad, trust me.

Gillar

Kommentarer