Årets andra dag

Klockan är strax över halv tolv och vaknade för en stund sedan. Jag har legat vaken större delen av natten, har nämligen fått feber och i samband med det en växling mellan extrema svettningar och frossa. Blir supervarm vid minsta ansträning och fryser kort därpå. Någon som har någon aning om vad det kan vara? Hostar lite, annars känner jag mig inte sjuk. Mest kraftlös på grund av febern.

Idag blir därför en vilodag och enbart vilodag. Har ingen speciell aptit, men ska försöka göra min en smoothie eller en macka för att få i mig något. En kopp kaffe har jag redan svept ner och ska snart fylla koppen med nytt, rykande kaffe. Åh.

Har ni några speciella planer för dagen hjärtan? Jag ska bädda ner mig i soffan och sätta på ett avsnitt av American Horror Story. Den senaste säsongen ska tydligen vara superbra och jag har all tid i världen idag att sluka hela säsongen.

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Kommentarer

Carrostyle
Carrostyle,
men såå fin! Hoppas du får en fin vilodag.
nouw.com/carrostyle
simoneviebke
simoneviebke,
Tråkigt med sjukdom 😟 Tur du i alla fall klarade dig över jul/nyår! Jag ska bara plugga idag, så inte särskilt spännande. Krya på dig!! Ps. Var har du hittat den underbara gula tröjan du har i din header? Dösnygg! Ds.
nouw.com/simoneviebke
sofiajarefeldt