Att uppskatta sin omgivning

Förut traskade jag bort till en ridväg omgiven av en otrolig miljö. Brukar säga att det har sina fördelar att bo utanför staden, för man kommer naturen så himla nära. Jag går tio minuter och kommer till den här platsen. Kan inte räkna hur många gånger jag rensat mina förvirrade tankar här eller promenrat för att få känna mig fri.

Det är så himla härligt att ha en plats där allting känns bra. En plats som man liksom inte delar med någon annan. För hemma är en sak. Där finns tryggheten, personerna som står en närmast. Men ibland behöver man sin get away, och det är vad den här platsen är för mig. Tänk att en enkel ridväg kan ha en så stor betydelse för andra människor.

Idag gick jag dock inte hit för att rensa tankarna. Jag ville bara komma ut, byta miljö och få känna friskluft träffa lungorna. I min mysigaste tröja och mina nya Birkenstock (som jag både hunnit spilla både klor och öl på) fick promenaden förevigas med min kamera. Det är så fantastiskt. Ta er den här tiden, vänner, att bara vara. Det är helt underbart.

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Kommentarer

cellies
cellies,
Du är helt fantastiskt fin!! Var är dina glasögon ifrån? kram <3
nouw.com/cellies
Ellendelin
Ellendelin ,
Men fina du!!!!! Dom är köpta på Nividas, i modellen Vienna <3
nouw.com/ellendelin