Avslutning med klassen och studentfix

Hallå gänget! Min dag började inte speciellt bra. Vissa dagar, speciellt när jag har mens, vaknar jag med lågt blodsocker och en extremt uttömd kropp. All energi ligger kvar i sängen när jag kliver upp. Efter många år har jag dock lärt mig hur jag ska hantera det och mot senare förmiddagen blev allting mycket bättre. Är fortfarande väldigt trött och låg på energi dock, behöver sova några extra timmar inatt.

Men till något roligare, och sorgligare - idag hade vi vår sista klassens dag som ESBDDNTA15. Vi åt lunch på Villa Belparc och spelade kubb i solen. En otroligt mysig avslutning måste jag säga. Kommer verkligen sakna klassen.

Nu på eftermiddagen har jag mestadels legat i sängen och klunkat vatten, nätshoppat och försökt tankarna av studenten sjunka in. På torsdag smäller det! Men nu är det all handling, städning och allt fix som behöver bli klart. Är mer än taggad dock, det ska bli så skönt att sluta skolan. Jag behöver verkligen det. Ska försöka ta mig iväg till ett par mottagningar senare, men just nu behöver kroppen bara vila.

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Kommentarer

PetterssonVilma
PetterssonVilma,
Åååh ha det så himla kul på din studentdag!
nouw.com/petterssonvilma