Besök på akuten

Ljuset imorse var magiskt. Kunde inte låta bli att knäppa några bilder ;-)

Ni kan officiellt kalla mig för otursbarnet. I förrgår kväll började jag känna att det gjorde ont i ena sidan/ryggen, men tänkte inte så mycket på det. Det kändes mest som en sträckning och eftersom jag tränar och dansar så mycket skulle en sträckning inte förvåna mig. Under avslutningen igår gick det dock utför och jag hamnade på akuten senare på kvällen. Som tur var var det inte så allvarligt som det låter, men en infektion som höll på att gå upp i njuren. Tack livet för den tidiga julklappen!

Läskigt det där - att man kan bli så dålig utan att ha haft några tydliga symptom innan. Nu ska jag äta antibiotika i en vecka och sedan är jag frisk som en nötkärna. Idag känner jag inte alls samma smärta som igår, alltså har det redan blivit bättre efter en tablett. Första dagen på lovet blir alltså en tvingad chilldag, men jag klagar inte. Ska faktiskt bli riktigt skönt!

Förresten - påminner inte bilderna lite om våren? Kan inte alls tänka mig att det är julafton imorgon. Att det ens är december är så himla konstigt. Vart är snön och kylan liksom? Nu borde det ju vara som det var i november. Snön är ganska obligatorisk på julafton om man säger så.

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar