Bilder ifrån gårdagen + problem med magkatarr

Vi fortsätter gårdagen med ytterligare ett inlägg. När vi kommit hem efter vår mysiga frukostdejt, tog jag mig bort till Hemtex för att byta ett par örngott vi köpte tidigare i veckan. Var fel både från deras och vår sida, men personalen var supertrevlig och jag kom hem med rätt örngott.

Vi började packa upp våra kläder och därefter tog jag fram ett champagneglas och tog mig ett glas prosecco. Vardagslyx skulle jag kalla det. Till middag lagade jag en auberginepasta med mozzarella, lovar att ett recept kommer upp i dagarrna.

En bild från en promenad tidigare i veckan. Men åhhh, förstår ni att jag bor här?

Vi käkade middag ganska tidigt, det blev ingen lunch eftersom frukosten var så mäktig. Maten var okej god. Vi har inte riktigt kommit underfund med hur man använder kryddor rätt. Skämt åsido. Men det blir en annan grej när man lagar all mat själv.

Tack för all respons kring bordet. Vi har valt att testa måla den skivorna i en vitare bets. Känns inte det bra blir bordet svart, som det var tänkt från början. Benen kommer få sig samma svarta färg som stolarna.

Kvällsmål var det här! Vi köpte färska bär tidigare i veckan, så igår kväll blev det gröt med proteinpulver i "vanilla chocolate". Färska bär och honung fick toppa kvällsmaten.

På kvällen L satt och spelade, men eftersom han tagit med sig två skärmar kunde jag titta på serie samtidigt. Smidigt, eller hur? Jag somnade ganska snabbt efter kvällsmaten och vaknade med den värsta magvärken jag haft, någonsin.

Antar att det är magkatarren som spökar, får det med jämna mellanrum. Stannade faktiskt hemma från jobbet, vilket kändes både bra och dåligt. Aldrig roligt att behöva ringa och säga att man kommer, speciellt samma dag. Ja - ni förstår. Somnade om och vaknade ett par timmar senare. Käkade lite frukost och nu har jag precis målat bordsbenen. Magen känns bättre, men har inte ätit speciellt mycket. Tänkte skära upp lite frukt och äta det ihop med yoghurt. Lättsam men bra mat för magen.

#bestofnouw

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Kommentarer

fridachristinas
fridachristinas,
Vad härligt med lite vardagslyx 😍 men fy för magkatarr, gör ju sååå himla ont! Ta hand om dig ❤
nouw.com/fridachristinas
Ellendelin
Ellendelin ,
Åh med tack fina du, och detsamma 💜
nouw.com/ellendelin
Lisa,
Vad fint du har det 😊 Magkatarr är inte kul. Har också problem med det till och från. Kram <3
familjenkaotisk.blogg.se
Ellendelin
Ellendelin ,
Tack! 💜 Magkatarr är fruktnsvärt, kram 💜
nouw.com/ellendelin
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åhh du bor verklgen SÅ fint alltså, wow!! Fira med Prosecco är helt klart - och som sagt är det vardagslyx! Tycker du gjorde helt rätt i att stanna hemma om det är så, du måste ta hand om dig även om det känns jobbigt att vara hemma från jobbet! Ta hand om dig <3
nouw.com/emmaengstrom
Ellendelin
Ellendelin ,
Prosecco är verkligen vardagslyx! Kramar till dig Emma 💜
nouw.com/ellendelin
amandassofi
amandassofi,
Vilket snyggt bord!
nouw.com/amandassofi
Ellendelin
Ellendelin ,
happyM
happyM,
Åh så himla fin du är ❤️ Guuud vad gott med färska bär!!! Kram ❤️
nouw.com/happym
Ellendelin
Ellendelin ,
Men åhhh, vad glad jag blir 💜 TACK 💜
nouw.com/ellendelin
lifeofkile
lifeofkile,
Magkatarr är döden 😟(( krya!!
nouw.com/lifeofkile
Ellendelin
Ellendelin ,
Riktigt jobbigt, tack 💜
nouw.com/ellendelin
Frozenvanilla
Frozenvanilla,
Magkatarr är så jobbigt, krya på dej! Jag brukar också få det i perioder, sist jag hade magkatarr var hemskt och det varade i en månad. 😞
nouw.com/frozenvanilla
Ellendelin
Ellendelin ,
Fy, det låter inte alls roligt.. Jag får det när det är stressigt och antar att flytten är jobbigare än vad man tror. Krram 💜
nouw.com/ellendelin
hilmak
hilmak,
Usch vad jobbigt med magkatarr!! 💔❤️
nouw.com/hilmak
Ellendelin
Ellendelin ,
Åhh ja, riktigt jobbgigt💜
nouw.com/ellendelin