Bloggens egna lilla bok

För ett par veckor sedan köpte jag en liten glittrig anteckningsbok, utan att egentligen veta vad jag skulle ha den till (shoppingberoende? svar ja), men som slutade med att bli bloggen egna bok. Där skriver jag ner idéer, mål och tankar som har med bloggen att göra. Att skriva i något fysiskt gör hela grejen mycket mysigare än att knappa allting på datorn.

Kolla vad fin boken är, det gick inte att hålla mig från att köpa den

På första sidan hittar mina nuvarande mål som ska eller som jag vill ska uppfyllas. En del går att bocka av inom bara några månader medan andra kräver en del jobb. Vilket mål det än är blir det en drivkraft att fortsätta kämpa. Resultatet blir oftast väldigt mycket bättre om man har en tanke bakom det hela.

På andra sidan hittar man inspiration till inlägg. Så fort jag får en ny idé skriver jag ner det i den lilla boken. Sedan kan jag bocka av idén när den är publicerad här sedan. På så sätt kan jag kolla tillbaka i boken när inspirationen tryter.

Jag tror verkligen att det är superviktigt med mål. Att sätta upp en bild av vad man vill uppnå och sedan kämpa sig dit. Alla mål uppnår man inte på en dag, kanske inte ens ett år, men målet blir en drivkraft som hjälper dig att komma en stor bit på vägen. Och mål behöver inte alltid vara stora. Det kan vara ett så litet mål som att dammsuga i rummet idag eller hämta ett paket imorgon.

Gillar

Kommentarer

isabelkensson
isabelkensson,
Åh vad kul Ellen!! Lycka till. Du klarar allt du vill! 🌟
nouw.com/isabelkensson
Ellieb
Ellieb,
Smart sätt att behålla motivationen! Ska nog pröva det själv
nouw.com/ellieb
seagullcrying
seagullcrying,
vart kan man hitta den 😊?
nouw.com/seagullcrying