Breakdown

Idag har inte varit en bra dag alls. Började med att jag vaknade tidigt och det med ett ryck. Hade ont i huvudet, knäna och mådde lite smått illa. Energin i mitt kropp existerade inte för fem öre. Tänkte att lite mat skulle hjälpa och åt frukost, men sedan kände jag att detta inte kommer att funka så det blev att jag stannade hemma från skolan. Planen var att lägga mig och sova igen för att sedan köra i gång med lite stuider, men icke sa Nicke. Jag blev kattvakt istället då båda våra katter har skadat sig och har tratt var av den ena försöker dra av sig tratten hela tiden.

Efter ett tag kände jag att allting blev för mycket och började storgråta. Kan ha varit av ren utmattning eller kan ha varit stress - eller en blandning av båda två. Jag är ingen människa som tycker om att gråta. Det får mig att känna mig svag och får jag chansen drar jag mig undan. Helt ärligt kan jag inte komma ihåg senast jag grät för något (förutom filmer och utav alldeles för mycket skratt) En del av mig kände att det var riktigt skönt att bara få släppa ut allting och en annan del kände alldeles för mycket ångest. Som grädde på moset var vi tvungna att åka in till veterinären med den andra nyopererade katten för att lägga om ett förband som han lyckats ta av sig.

Nu känns allting bra igen dock och katterna mår bra, det är launa kompisar. Jag har snackat med lite kompisar, pluggat och fått min uppsats flyttad vilket gör att jag har en extra helg på mig att få den riktigt jäkla bra. Tog även en promenad i det fina vädret förut och rensade tankarna. Känns skönt att jag fick ut alla känslor, ibland behövs det.

Gillar

Kommentarer

ffannyolsson
ffannyolsson,
Även om inte sådana dagar är så värst roliga så är det behövligt att gråta, för då släpper du ut allting du går och bär på inom dig. Bra att du tog en dag hemma för att fokusera på ditt välmående, det gjorde jag också idag😌 Hoppas att du mår bättre imorgon/snart! Kram💞
nouw.com/ffannyolsson
Ellendelin
Ellendelin ,
Precis! Ens välmående är viktigt och ibland måste man ta en dag ledigt för att klara av resten av veckan. kram <3
nouw.com/ellendelin