CAMOGLI

Vår första destination (efter en övernattning och museibesök i Tyskland) var Camogli - Italienarnas egna paradis! Här bodde vi i en lägenhet på femte våningen utan hiss i en vecka. Snacka om att benmusklerna fick jobba dag in och dag ut. Staden är i princip uppbyggd utefter bergen och det är väldigt mycket trappor överallt. Det finns en lång strand, en strandpromenad och en hamn.

Här är stranden vid oss och strandpromenaden från våran lägenhet.

Det fanns väldigt mycket konstgallerier och egna småbutiker längs strandpromenaden. Ofta satt ägarna på ut- eller insidan och log mot en när man gick förbi, annars petade det på sina egna grejer.

Så här såg husen ut. Ganska typiskt italienskt om ni frågar mig. Hela kusten ser faktiskt ut såhär, i alla fall uppe i norr. Jag tycker det känns mysigt!

Staden uppifrån och hamnen med en pir som går ut i vattnet.

Camogli är en riktigt mysig stad. Hit hade jag velat åka tillbaka flera gånger till! Med tanke på att staden är väldigt liten finns det inte speciellt mycket att göra, men i det här fallet var det vad vi suktade efter. Dagarna spenderades på stranden, på strandpromenaden eller i lägenheten. Dessa bilder togs första dagen och då var det ganska molnigt. Resten var veckan var solig och mycket varm. Perfekt väder för en dag i solen!

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Kommentarer

matildaallerhed
matildaallerhed,
jossihanna
jossihanna,
Ser så härligt ut!
nouw.com/jossihanna