Carrots and broccoli

Kunde inte låta bli att fota av min middag idag. En enkelt måltid, men ack så god. Stekte ett par färdiggjorda morotsbiffar och kokade broccoli - en ljuvlig kombination kan jag lova! Älskar att äta rent när sjukdom vandrar runt i kroppen (minus de två glassarna jag ätit idag) alltså var detta en perfekt middag. Om jag inte missminner mig kommer biffarna från Familjen Dafgård. Absolut ingen reklam, men de va så otroligt goda. Rekommenderar starkt. Ville egentligen testa ett par nya kikärtsbiffar, men mamma hittade ej dem i affären. Tur det, annars hade vi aldrig hittat dessa underbara biffar.

Är man inte förtjust i broccoli kan jag tänka mig att biffarna passar perfekt till pasta eller ris samt sparris, ätor eller en enkel sallad. För mig är dock broccoli en favorit!

  • Postad i: posted_inI köket

Gillar

Kommentarer

Emellie_Larsso
Emellie_Larsso,
Ellendelin
Ellendelin ,
Maja Fritz,
MMMums! måste bara tipsa om Garants veggobiffar, såååå goda! Har testat grön ärtbiff med vitkål&basilika samt dinkel&palsternacka med timjan&vitkål. Båda får toppbetyg!!
www.tusenmilmedbil.se
Ellendelin
Ellendelin ,
Nämen, tack för tipset!!
nouw.com/ellendelin
Matildafritz
Matildafritz,
Åh broccoli 💕💕 det bästa! Sen älskar jag brysselkål också! Haha ser att syrran har varit här inne och kommenterat också!(kommentaren ovanför) 😂
nouw.com/matildafritz
sillyme
sillyme,
De biffarna har jag missat? Helt vegetariska?
nouw.com/sillyme
Matildafritz
Matildafritz,
Ja! Min syster är iallafall helt vegetarisk så om hon äter dom så borde dem vara det haha 😊
nouw.com/matildafritz