Days until

16 dagar till skolavslutning / 15 dagar till balen
Jag kan knappt förstå att det snart är sommarlov. Det ska bli så skönt att äntligen får slappna av på riktigt och inte vara bunden till något. Mitt lov kommer bestå av mycket dans och en del resande. Ett perfekt sommarlov med andra ord. Innan detta sker är det självklart balen, något jag längtat till sedan sjuan. Klänningen och skorna är perfekta. Inte för mycket då det bara är en middag och en fest egentligen, men ändå så att man känner sig sådär extra fin.

2 dagar till Jessie J
ALLTSÅ WOOOOOW. Om två dagar sitter jag på tåget upp till Stockholm för att se mitt livs idol. Jag har väntat i sex år på den här dagen och jag trodde aldrig att den skulle inträffa. Men nu sitter jag här och snart händer det.

8 dagar till Stockholm med klassen
Sista skolresan tillsammans med klassen. Vi ska på studiebesök på riksdagen och nere i livrustkammaren. Efter det blir det flera timmar fritid innan hemresan på kvällen. Också något jag längtat efter sedan sjuan. Ska bli otroligt kul, men samtidigt sorgligt då det är den sista skolresan tillsammans med klassen.

Gillar

Kommentarer