DRÖMMAR, MÅL OCH INSPIRATION - MINA TANKAR

Klockan är halv tio på kvällen, det är måndag och jag är hemma efter en helg fylld av kvinnor. Kvinnor som stöttar varandra genom karriären och som blir belönade för sitt hårda slit. Det är så fint. Det är första gången jag upplevt kvinnodominans på riktigt.

Jag påmindes ganska snabbt att min dröm är att skapa eget. Vara min egen chef och bestämma över min egen tid. Kunna jobba när och hur jag vill, utan att någon säger ifrån. Jag tror att jag har hittat ett koncept som passar mig, men vill inte prata för mycket om det än. Allting får smältas först.

Anledningen till att jag gör det här inlägget är för att jag vill påminna er om hur viktigt det är att inte låsa sig vid en sak. Att livet tar vändningar och att det man en gång drömde om får läggas på hyllan. Det är ingenting fel med det. Dansen för mig är fortfarande viktig. Jag kommer aldrig att släppa den delen av mig, som är så stor. Det finns alltid en stor plats för dans i mitt hjärta. Skillnaden från nu och då är att jag istället riktat fokus mot något annat. Jag har en dröm om ett eget företag och jag har en reservplan om den drömmen inte skulle kunde besannas. Det betyder inte att min dröm om att bli dansare helt plötsligt är betydelselös. Jag plockar helt enkelt erfarenheter och lär mig av misstagen som kommit med åren.

Jag fick under seminariet se resultatet av en kvinnas framgång och hårda slit. Vägen dit är aldrig lätt, men med tro och speciellt tro på sig själv kommer man långt. Det finns det ingen tvekan om. Hårt slit, mindset och en tro på sig själv leder till framgång. Jag är villig att ta mig dit.

Jag tror inte på att livet är menat åt en sak. Jag tror att vi menade till att utforska och lära oss. Det är vad drömmar handlar om för mig. Att utforska, att lära sig och att båga göra misstag. Drömmar är hoppet som för oss framåt.

  • Postad i: posted_inTips

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Så himla bra skrivet och du är så klok! <3
nouw.com/emmaengstrom
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Så himla bra skrivet och du är så klok! <3
nouw.com/emmaengstrom
isabelkensson
isabelkensson,
😍😍 åh!!! Du klarar allt!
nouw.com/isabelkensson
Ellendelin
Ellendelin ,
Du är ju så grym!!! <3
nouw.com/ellendelin
celineryden
celineryden,
Gud så bra skrivet!
nouw.com/celineryden