Drömmen om en egen lägenhet

Jag har börjat kolla på inredning otroligt mycket det senaste. Inte bara för att mitt rum inte riktigt är komplett sedan jag målade om det i höstas utan också för att jag längtar efter min egna lägenhet. Tänk att ha ett ställe som bara är ens eget. Det liksom kittlar i kroppen när jag tänker på det. Idag vill jag därför dela med mig av lite inredningsinspiration. Sånt går det aldrig att få för mycket av.

Jag vill att min första lägenhet ska vara en etta eller tvåa med öppen planlösning. I ettan kan då göra en liten sovavdelning (som på översta bilden) medan man i tvåan kan göra sovrummet till ett mysigt, avslappnande och hemtrevligt rum som blir lite mer privat, ett ställe man inte att hänger i så mycket. Förstår ni vad jag menar? Just nu lockar en glasvägg, vita kakelplattor och ett mörkt kök allra mest.

En lägenhet är dock väldigt lång bort just nu, men mitt rum här hemma är långt ifrån klart. Jag har så mycket som ska fixas, även fast det bara är små detaljer. Det ju dom som gör rummet ens eget. Tillsvidare drömmer jag mig vidare i Pinterests värld.

Gillar

Kommentarer

hermanssonlisa
hermanssonlisa,
Åh, så fina inspobilder!!
nouw.com/hermanssonlisa
wildanilsson
wildanilsson,
WOW vad fina bilder!!
nouw.com/wildanilsson
sandrasg
sandrasg,
så bra inspo!
nouw.com/sandrasg
Mayagustafson
Mayagustafson,
så mycket inspiration😍😍
nouw.com/mayagustafson
jossanasplund
jossanasplund,
Åååh Vilken dröm
nouw.com/jossanasplund
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Såååå himla snyggt! Jag kan knappt vänta på att få inreda min framtida lägenhet 😍😍 // Petra Elisabeth
nouw.com/petraelisabeth
idahjorth
idahjorth,
Skrev på kontraktet för min allra första lägenhet igår, så det var väldigt passande att detta inlägg kom upp först i mitt flöde idag. Väldigt fina inspobilder! 😊
nouw.com/idahjorth
Lovadue
Lovadue,
De blåa stolarna är så fina!!
nouw.com/lovadue
MAJALUNDSTRM
MAJALUNDSTRM,
Åh sjukt härlig dröm att flytta hemifrån!!
nouw.com/majalundstrm
bearbetning
bearbetning,