Drömmer mig bort

Stockholm med klassen, som jag längtar! En hel dag men fotograferande, studiebesök, fritid och härligt umgänge. Stockholm är en sådan fin stad men ligger en bit ifrån, därav blir besöken färre.

Niornas bal 2015. Även fast balen i nian inte alls är samma sak som den i gymnasiet längtar jag. Att få känna sig extra fin för en kväll och veta hur mycket tid folk lagt ner på sina utstyrslar. Min balklänning är påväg hem till mig nu. Det sista jag behöver är ett par klackar (som redan är bestämda och bara behöver köpas!!) och ett blomband att ha i håret.

Sommarlov. Vem längtar inte till sommarlov? Slippa skolan för ett tag, bara göra det man känner för att göra, få färg på kroppen, bära sommarkläder, resor, kalla drinkar och gott sällskap. Åh, sommaren. Du får gärna skynda på!!

Gymnasiet är också det en sak jag ofta drömmer mig bort till. Ska bli skönt att få byta skola då jag tröttnat på att gå till samma byggnad varje dag. Efter fyra år tröttnar man. Dessvärre är det sorgligt att behöva lämna sina klasskompisar, lärare och kompisar man fått lära känna genom skolan. Att man ska förlora kontakten, rädslan finns ju där.

Dubai. Det är ännu inte bestämt att vi ska åka, men ändå kan jag inte låta bli att drömma mig bort. Shopping, sola, bada och ha det allmänt mysigt med familjen. Åhh

Gillar

Kommentarer