Födelsedags firande + tips på superbra restaurang

Igår fyllde min kärlek år, så för ett tag sedan hade jag bokat bord på Boqueria, utan att egentligen gjort någon reserch - men mer om det längre ner! Morgonen började med en tripp ner till affären, där jag handlade lite frukost och gifflar att väcka kärleken med. Gifflar är hans favorit, så såklart blev det morgonsång med gifflar.

Försökte få min look på bild, körde på en rosa skuggning och sleek bun.

Under dagen gjorde inte mycket, vilket var så skönt. Vi åt en lång pannkaksfrukost tillsammans, så himla mysigt och högt underskattad frukost. Vid 17 började vi dra oss in mot stan för lite fördrinkar innan middagen jag bokat.

Vi landade först på Levantine, som varken jag eller L varit på innan. Supermysigt ställe, men drinken var sådär. Mest för att vi förmodligen inte tyckte om limoncello speciellt mycket. Förväntade mig en frisk citrus drink och den kändes snarare kemisk. Inte alls roligt - men stället blir bättre med en annan drink!

När klockan slog 19 hade vi bord på Boqueira, precis under Götaplatsen i Göteborg. Ett helt nytt ställe för oss, men oj vad vi blev överraskade! Vi startade middagen med en flaska rött vin, medan vi kollade genom tapas-menyn.

Vi tog lite av varje, det absolut godaste var bläckfiskringarna och gambas-räkorna. WOW! Maten kom också in på max sju minuter. Det gick så galet snabbt! Kvällen får lätt 10/10. Det ENDA jag inte tyckte om var chokladtryffeln, så vill man äta dessert finns det annat gott att beställa. #bestofnouw

Gillar