En fin tisdagslista

Här kommer en lista som jag lånat från Joanna Fingal. Hennes svar hittar ni på hennes blogg! Det är så roligt med listor tycker jag, det blir en annan typ av läsning.

Hur länge sov du ?

Klockan ringde vid fem imorse och ni kan nästa gissa vilket sömndrucket monster som klev ur sängen. Jag bytte pass med en kollega på jobbet, vilket i och för sig är skönt då arbetsdagen avlutas vid 13, men att kliva upp innan klockan sex är en otrolig hatkärlek. Mitt liv blir mer produktiv när dagen startas tidigt, men sovmorgon är ändå alldeles för härligt just nu.

Vad har du för planer?

Förutom att jobba ska jag åka iväg och hämta ett antal paket, köpa påfyllning av mitt favoritschampo, lyssna på ett x antal poddar, strukturera upp mitt rum, pussa på kärleken, och städa huset. Full rulle, men jag vet att det kommer bli så bra.

Vad gör dig glad?

Jag är genuint lycklig just nu. Livet känns otroligt bra och min umgängeskrets inkluderar bara människor som ger mig bra energi. Sådant är så himla viktigt. Att umge sig med människor som bara gör positivt för en. Allt har liksom fallit på sin plats och jag har träffat en människa som gör mig hel. En person jag kan kalla min andra halva. Det är en häftig känsla ska ni veta.

Hur hoppas du att dagen avslutas?

Med ett leende på läpparna och en känsla av att jag gjort något. I och med att klockan ringde såpass tidigt är jag rädd för att dagen blir sådär seg. Jag ska sätta mig en med ansiktsmask mot kvällen, fixa iordning naglarna och sätta på en riktigt bra serie. Eller faktiskt läsa en bok.

Vad tänker du mest på just nu?

Jag har alltid varit en väldigt tankspridd person och i och med att man bli äldre mognar även sättet att tänka på. Jag längtar efter framtiden och kan inte låta bli att dagdrömma om livet med honom. Att få hitta ett jobb som passar mig som handen i handsken, en lägehet och livet vi kan bygga ihop tillsammans. Jag tänker också mycket på vad jag kan göra så att min kropp mår bra och sinnet likaså. Att göra mig själv gott hela tiden.

Åh - tack livet för allt!

Gillar

Kommentarer