En förändring och en kappa rikare

Min morgon var allt annat än vad som var planerat. Klockan ringde vid sju och stängde av den, stängde ögonen och vaknade av mig själv vid halv elva. Kommer inte ihåg att jag stängt av alarmet och kommer heller inte ihåg att jag stängde av datorn igår eller släkt lampan. Snacka om att vara trött! Hade i alla fall en riktigt mysig frukost i min ensamhet och en podd i öronen. Regnet öste ner på utsidan vilket gav den där riktiga höstkänslan. Tänk att det var trettio grader igår. Nästan omöjligt. Idag var det varmt, men sådär fuktigt som det bara är när det ska åska.

Vid tolv hade jag en tid bokad hos NK Hair and Beauty. Kom dit med min kära kusins hårfärg som referens och fick det här magiska resultatet Ni förstår ju att jag är nöjd! Min riktiga hårfärg är av den skandinaviska typen, alltså mörk och färglös, därför valde jag att lägga in det bruna och ha det någorlunda ljusa kvar. Tycker det blev toppen!

Servicen på salongen var fantastisk och jag fick reda på kostnad och vad vi skulle göra innan hon ens börjat. Alla var jättetrevliga och otroligt välkomnande. Tips tips tips om ni vill ha både service och komma ut fantastiska i håret.

Mötte upp en tjej från Instagram för att köpa en kappa av henne. Superfin kall-beige färg och passar perfekt. Den kommer ni få se mycket av i höst och vinter! Hon jobbade på NK, vilket var perfekt för mig som ändå skulle vara där för barrets skull.

Efter en dag på stan är jag äntligen hemma igen. Ska varva ner med en kopp kaffe och sedan börja småfixa hemma. Städa, plocka i ordning och allt det där tråkiga som måste göras. Mitt rum behöver också det en uppfräschning efter en vecka ifrån varandra.

Gillar

Kommentarer