En funderare på..

Jag trodde verkligen att jag skulle vakna upp till snö och minusgrader imorse när jag läste GP igårkväll, men icke. Känns skönt att snön väntar ett litet tag till innan den kommer hit. Då kan man njuta av hösten ett tag till och slipper ta fram vinterjackor. Skinnjackor, stickade tröjor och stora halsdukar är det bästa som finns. Kallt var det i alla fall. Fy.

Veckans funderare (hittills):

- Min frukost igår var en riktig höjdare (jag menar bara ta en minut och kolla på bilden) och jag funderar på att självutnämna mig till frukostproffs.

- Jag har fuuullt upp den här veckan. Fester, träning, kompisar och skolan. Förstår inte hur jag kan ha bokat upp mig på så mycket.. Det ska bli så skönt med lov och bara kunna göra ingenting, för att man kan. Inget plugg, inte krav, sovmorgnar och mycket träning. Mitt lov ska vara produktivt!

- Jordnötssmör är typ det godaste som finns har jag återupptäckt. Passar till typ allt ätbart och gör min själ så himla komplett.

- På senare tid har vi tagit upp så viktiga ämnen i skolan och jag kan inte sluta tänka på utför vår värld går. Vart är jämställdheten t ex? Varför säger vi att alla är lika mycket värda när det tydligt inte är så? Det sådana självklara saker som folk väljer att blunda för istället för att sträva mot. Man väljer att kriga istället för att försöka lösa situationen. Ugh.

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Kommentarer

isaabeell
isaabeell,
Men gud va gott de där såg ut! 😍
kram
nouw.com/isaabeell
hildasundler
hildasundler,
Sjukt bra inlägg!
nouw.com/hildasundler
Ellendelin
Ellendelin ,