En golfrunda, bonnabränna och ännu mer inredning

Kan ni fatta att jag spelat golf? Inte jag heller. Kul var det dock. L kom på idén när vi spelade minigolf för ett tag sedan och igår kom drömmen till verkligheten. Hans pappa har ett brinnande intresse för sporten, så det var skönt att ha med någon som kan. För mig var det första gången och trots många extremt dåliga slag var det väldigt roligt. Vädret var med oss också, det känner mina armar av. Bonnabrännan är ett faktum, om vi säger så..

När golfen var över åkte vi förbi Kungälv och åt lite glass till lunch. Pistage och vitchoklad/hallon. Inte jätteimponerad om jag ska vara ärlig, men det var gott med lite energi. Väl hemma somnade vi båda i soffan efter middagen. Solen tag på krafterna!

När vi flyttade in i lägenheten fyndade jag denna enorma flaska på Myrornas och sedan dess har skapelsen fått stå i fönstret, MEN idag fick den sin egen plats. Är så nöjd. Gjorde sig bra i hörnet både genom positionen men också färgmässigt. Snyggt!

Till lördagsmys blev det glass och efteråt skar jag upp en halv grapefrukt. Vill försöka äta mer frukt, men kände inte för att blanda frukten med glassen. Grapefrukt får att äta som godis, så gott!!!

Nu ska jag strax försöka sova igen. Får tupplur mitt på dagen har nog förstört en del, men den var välbehövlig. Kram på er!

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Kommentarer

oliviamalm
oliviamalm ,
Gud vad kul att spela golf! Jag vill verkligen prova de <3 😊
nouw.com/oliviamalm