En gyllenbrun bränna utan sol 

Reklam för min egen business

Vänner! Vad säger ni om jag säger gyllen brun bränna - utan sol? Jag tänkte väl det. Vem vill inte kunna se solbränd ut hela året, utan att behöva köpa en dyr resa eller pressa i solariet.

Jag har fått chansen att testa denna underbara brun-utan-sol, som på bara femton minuter ger en vacker bränna som byggs upp under dagen. Det betyder alltså att du kan smörja in dig på morgonen, utan att vara rädd för att fläcka ner dina kläder.

Under min tid på gymnasiet använde jag diverse olika BUS:ar, men såg alltid sådär extremt brun ut. Tänk att gå från likblek till två veckor i Italien. Inte speciellt najs. Insta Glow ger en perfekt gyllenbrun färg och går att bygga med ett extra lager om man vill bli sådär extra brun! Det jag älskar med Insta Glow är att den inte luktar som den klassiska BUS-doften. Den gör mig galen!!!

Och kolla resultatet! Det här var femton minuter efter applicering. Jag är inte ute efter en mörk bränna, utan vill bara känna mig sådär fräsch som man gör med bara lite färg, så ett laget räcker för mig. Det absolut absolut bästa är att den inte färgar av sig. Färgen torkar extremt snabbt.

Ni tar enklast kontakt med mig via Facebook(klicka här) eller Instagram (klicka här), så kan jag berätta mer 💜

Gillar

Kommentarer

emelivet
emelivet,

Du ser verkligen superfräsch ut 😍

nouw.com/emelivet
ebbabrage
ebbabrage,

Omg ser ju grym ut!! Speciellt på 15 minuter 😍

nouw.com/ebbabrage
beattriicee
beattriicee,

Men wow, resultatet blev verkligen så bra!! 😍 Älskar att få lite mer färg!! ❤️

nouw.com/beattriicee
agnesmathilda
agnesmathilda,

Men gud vad fint! Så naturligt. Skönt att inte behöva vänta över natten med utan få resultat direkt, har så dåligt tålamod, haha!

nouw.com/agnesmathilda
happyM
happyM,
Åhh alltså älskar bus!! Kram ❤️
nouw.com/happym