En kärlekshistoria i huvudstaden

Vi startade hela helgen med en tripp till Linköping, en stad ingen av oss besök tidigare med vi gillade det! Det var lugn över staden som ingen av oss var bredda på och någonstans kände båda två att det var något vi behövde. Solen sken, som den gjorde hela helgen, och vi åt glass i en park.

På kvällen drack vi drinkar och åt hamburgare på TGIF strax efter att tåget anlänt till huvudstaden. Hela kroppen pirrade när vi gick tillbaka till hotellet och jag fick lägga mig bredvid honom i den stora hotellsängen och kyssa hans mjuka läppar godnatt. Fredagen startade dagen med en lång sovmorgon och en underbar hotellfrukost. Vi pratade om livet i vår egen lilla bubbla medan världen fortsatte runt omkring.

När klockan slog sju åkte vi iväg till hans kompisar. Det var varmt ute och vi satt på en uteservering till långt in på småtimmarna. Vi tog en promenad mot hotellet över Medborgarplatsen tillsammans där livet diskuterades ännu en gång, hand i hand.

Morgonen därpå var seg. Jag väckte honom med kyssar och vi somnade med armarna runt varandra ännu en gång. Men vi hade inte bråttom någonstans. Det var syftet med resan, att bara ta det lugnt. Umgås med varandra och ge extra tid för bara oss. Vi tog en promenad runt Djurgården vid lunchtid och avslutade dagen på en italiensk restaurang lite längre upp på gatan. Spago hette den. Trevlig personal och supergod mat. Hela stämningen där inne lös och vi fick ett bord lagom avskiljt från resten av gästerna.

När klockan ringde dagen efter var det dags att börja röra sig mot hemstaden. Vi hade en heldag kvar och det kändes inte alls som att tåget skulle röra oss hemåt mot kvällskvisten. Hand i hand rörde vi oss genom Stockholm för fjärde dagen i rad och jag är så kär att hjärtat hoppar av ren glädje. Tänk att det här är min man.

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Kommentarer

elinelmersson
elinelmersson,
Alltså wow vilka underbara bilder!! Kramisar
nouw.com/elinelmersson