En lista och dagens planer

Godmorgon hjärtan! Den här helgen blev en maximal jobbhelg och med tanke på att det är lönehelg myllrar det av hungriga gäster. Jag stod i köttningen hela dagen igår och det känns i armarna idag kan jag lova. Korta jag når inte riktigt upp till köttmaskien.

När jag vaknade imorse var det underbart ljus och nu under frukosten gått över till ett molnigt och tråkigt Göteborg. Vart är solen? Igår var det nästan vårväder. Idag blir det ytterligare jobb och mot eftermiddagen ska jag träna innan handbollsfinalen kör igång. Antingen blir det kondition, som verkligen behöver tränas upp, eller axlar om gymmet inte är knökat med folk.

Hur härligt är det inte att Sverige spelar VM-final förresten? Semifinalen var så fruktansvärt spännande. Tror nästan att vi kan ta hem det!

Vad har du gjort i veckan?

Mycket av mitt fokus låg i början på veckan på gymnasiearbetet. Jag var inte klar med slutkoreografin och hade ångest över att visa det inför publik. Är supernöjd med resultatet blev så himla bra och jag är supernöjd! Men med GA som första prio hamnade allt på efter kälke och resterande vecka har uppgifterna svämmat över. Finns också en del i att inga lärare kommunicerar med varandra angående läxor. Jaja, snart är det studenten!

Det bästa med veckan hittills?

Helt klart att gymnaisearbetet blivit klart. Nu har jag bara det skrifliga kvar som lär bli klart på tisdag. Då har vi hela dagen fylld med diskussioner och skrivande.

Det sämsta med veckan?

Att jag hade så otroligt mycket plugg. Det känns som att min tid inte lagts på något annat. Också att jag känt mig utmattad i veckan. Har varit så otroligt trött.

Jag har tänkt väldigt mycket på...

Framtiden. Ansökningarna till att högskolor har släppts och jag dealar mellan att söka direkt eller ta ett år och bara fokusera på dansen, för att träna upp tekniken och få en försmak av en vardag bestående av enbart dans. Jag har ju varit skadad en del och tappat mycket. För min egen skull hade det nog varit idealiskt.

Nästa vecka ser jag fram emot..

Att få träna som vanligt, inte behöva tänka på någon föreställning kring gymnasiearbetet och kunna träffa kompisar utan att ha ångest över plugget.

Listan snodde jag så fint från vackra @isabelkensson. Ska också noggrant säga att vårt samarbete inte är avbrutit, det har bara hamnat lite på paus i och med att skolan tar mycket tid för oss båda. Har fått en del frågor kring det.

Gillar

Kommentarer