En lista om mig

Hur gammal är du?
Jag blir snart arton!!!!

Hur gammal känner du dig?
Det beror helt på dagen. Vissa dagar känner jag mig som åtta medans jag andra dagar känner mig som trettiotvå. Åttaåriga Ellen är väldigt busig med trettiotvååriga Ellen är med mogen, men fortfarande med glimten i ögat.

Vart bor du?
En liten bit utanför Göteborg, i en villa som ligger i det lugnaste området man någonsin kan besöka. Väldigt skönt!

Vad har du gjort idag?
Ingenting speciellt faktiskt. Jag åkte tll skolan som alltid en vanlig vardag och tränade därefter. Måndagar brukar vara den enda dag då jag hinner träna ordentligt och det försöker jag ta vara på till 100%. Nu mot kvällen ska jag sitta med lite plugg och förmodligen övningsköra. Rolig måndag!

Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?
Måste nog säga sommaren fast decembermånad är min favorit. Under sommaren har man fler valmöjligheter och solljuset fyller kroppen med d-vitamin. Sena kvällar på en uteservering, långa dagar på stranden, värme. Det finns inget negativt med sommaren.

Är du beroende av något?
Kaffe, sorgligt nog. Inte lika mycket som när jag började dricka kaffe dock.

Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?
Något varmt land med närhet till havet och storstaden. Jag vill ha det bästa av båda världar. Tänker mig Marbella, en liten by i Italien eller varför inte det eftertraktade Bali? Gärna en återträff med min favoritstad New York också när vi ändå är igång.

Vad är du på för humör just nu?
Jag är glad men väldigt trött, och lite uttorkad. Behöver klunka i mig massa vatten!!!

Vilket är ditt favoritgodis?
Bubs i kola och banansmak. Godaste jag vet. Sedan är center med på min topplista också, strax efter min favorit.

Vilken är din favoritaffär?
Svår fråga! Affärer varierar väldigt i kläder och det är snarare plaggen jag faller för än affären.

Har du blivit sydd någon gång?
Jag var tvungen att operera bort en knöl precis under inre ögat, vid näsan. Det började med att jag hade fruktansvärt ont och tillslut skymde knölen en liten del av mitt synfel vilket bidrog med konstant huvudvärk. Läkarna ville försäkra sig om att det inte var cancer och valde att ta bort den. Lyckligtvis var det bara en igentäppt talgsäck.

Vem gjorde senast något extra speciellt för dig?
Det kan jag inte komma ihåg haha.

Är du blyg?
Jag var väldigt blyg som liten med i och med att åldern steg försvann det. I vissa situationer kan jag dock känna mig osäker och då uppfatta som blyg. Men det är ingenting jag skulle kalla mig.

Vad heter du i andranamn?
Anna och Emilia!

Vill du gifta dig?
Både ja och nej. För mig är giftermål ingenting som bevisar vad kärlek är eller att det inte är vi två för alltid, alltså ingenting som är viktigt för mig. Jag tror dock det är väldigt mysigt. Tänk en dag bara för paret där även familj och vänner tillägnar sina tankar och känslor till dom. Giftermål är fint!

Har du något smeknamn?
Elldel, Ellis och dagisbarnet! Elin brukar folk som inte känner mig benämna mig som. Lite små kul, det är inte speciellt likt!

Gillar