En sammanfattning av 2020

Hur var ditt 2020?

För mig har 2020 varit ett väldigt omtumlande år. Inte bara att vi levt i en pandemi största delen av året, utan att mycket hände i slutet på 2019 och som sedan följde med under 2020. Min ångest utmanades på ett helt nytt sätt och jag har fått jobba på mitt välmående väldigt hårt. Mycket sjukdom, sorg och ja - allt kring pandemin. Men! Det har hänt mycket bra också och det får man inte glömma bort i all misär.

Bästa besluten 2020?

Att flytta hemifrån! Inte för att jag inte trivdes hemma, tvärtom! Men att få starta sitt eget liv och vara självständig är något jag drömt om i många år. Att samtidigt få bo i en drömlägenhet mitt i centrala stan känns som en dröm. Får nypa mig i armen ibland.

Vad är du stolt över när du ser tillbaka på året?

Jag tror att alla någonstans kommer vara stolta över att vi tog oss igenom ett år av pandemin. Däremot har vi varit ganska skonade från lockdowns och allt det där. Men - har man följt restriktionerna och hållit sig hemma ska man absolut våga klappa sig själv på axeln och säga bra jobbat. Är också väldigt stolt över mig själv och hur jag växt som människa.

Största utmaningen?

Alla min hjärnspöken och att behöva ändra på hela livssituationen. Helt plötsligt gick det inte att gå ut spontant eller äta middag ute när man ville. Och att inte få träffa alla familjemedlemmar. Många traditioner som blev avbokade eller ändrade på.

Vilka dagar minns du speciellt?

Alltså, var ska jag börja egentligen? Årets började med ganska tråkiga nyheter, vilket påverkade mig ända till idag och förmodligen ett väldigt bra tag till. Men sen lättade livet upp. Jag kommer minnas alla bowling turneringar vi kört med kompisarna, dagen vi flyttade till vår lägenhet och vinkvällarna hos oss i somras. Såklart även när coronanyheterna kom. Jag minns så väl när L pratade om det i januari förra året och vi sa att det aldrig skulle komma till Europa.

Lärde du känna några nya personer 2020?

Jag lärde känna Elin, som jag umgicks med en hel del i våras. Hoppas vi snart kan ses igen! Sen har jag börjat prata med två andra tjejer, och vi bara väntar på att restriktionerna ska lätta så vi äntligen kan få träffas!

Vad mådde du bra av 2020?

Någonstans levde man lite mer i nuet. Det gick inte att missa något, för alla satt hemma. De små tillställningarna man hade blev guld värda. Man slutade helt enkelt ta saker för givet. Så ja, så sätt mådde jag väldigt bra!

Vad har du sörjt 2020?

Ja, det skulle jag säga att jag gjort. Det har som sagt varit ett känslomässigt år för mig och mycket av tiden har jag varit ledsen. I alla fall mer ledsen än vad jag normalt varit. Sjukdom både för mig och närstående, pandemin och mycket ångest.

Vem saknade du?

Familjemedlemmarna jag inte kunnat träffa och vännerna 🤎

Vilka lärdomar tar du med dig från 2020?

Hur jag kan hantera min ångest, att man inte ska ta något för givet och att leva mer i nuet.

Vad vill du göra om 2021?

Jag vill ha fler bjudningar i lägenheten. Det är så mysigt att agera värd och laga middag för sina närmsta vänner och familj.

Vad vill du förbättra 2021?

Mitt välmående. Det är så otroligt viktigt att våga jobba på sig själv och bli en bättre version av sig själv. Jag tror att man lätt glömmer bort den biten. Yoga, läsa fler böcker, jobba på sitt mindes. Ja - ni förstår ju! Tror att det är många därute som behöver våda lägga mer tid på sig själva.

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Kommentarer

Sofiealkerud
Sofiealkerud,

Så härligt att läsa, fortsätt kämpa på <3

nouw.com/sofiealkerud
tildablanksvard
tildablanksvard,

Åh så kul att flytta hemifrån det är ju en helt ny del av sitt liv, så kul att få läsa en sammanfattning av ditt 2020

nouw.com/tildablanksvard
malinkirstine
malinkirstine,

Alltså din nya design!!!! SÅ snygg!

nouw.com/malinkirstine
juliafalten
juliafalten,

Älskar outfiten med lila tröjan, wowowow!!

nouw.com/juliafalten
psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,

Hoppas du får ett fint 2021 😊

nouw.com/psykiskohalsablogg
KateOgembo
KateOgembo,

Så bra inlägg, designen är skitsnygg. Längtar så tills jag flyttar också så får man bestämma allt haha<3

nouw.com/kateogembo
ebbabrage
ebbabrage,

Så rolig lista och kul att du delar med dig! Ska bli kul att följa dig under 2021 💕

nouw.com/ebbabrage
Ida,

Så roligt att läsa och älskar verkligen de sista bilder, så snygg outfit!! 😃

idanilssonphoto.se
Elin Elmersson,

Så fint att höra att inte allt har varit negativt under året. Hoppas du får ett 'ännu bättre 2021 <3 Kram

devote.se/elinelmersson
LouiseEdling
LouiseEdling,

Så kul att läsa:) Längtar till den dagen jag flyttar hemifrån och kan leva som jag vill och allt<3

nouw.com/louiseedling