En stor förändring, pojkvänsmys och tillbaka till rutiner

Vänner, jag har blivit blond! Efter ett antal månader dividerande fram och tillbaka tog jag tummen ur röven och bokade tid hos frisören. Hade en tydlig bild av hur håret skulle bli, men kom ut snäppet gråare än tänkt. Jag gillar det dock. Det är annorlunda från min tidigare hårfärg vilket var planen från början. Nu har färgerna även satt sig ordentligt - NÖJD!

Just nu är det mycket som pågår i mitt huvud. I samband med en ny tjänst är det mycket nytt som ska in i skallen, och jag försöker samtidigt plugga körkort och träna. Allt går i ett, men bortser man från det överfyllda huvudet så känns saker bra. Det är mycket på jobbet, men tiderna är såpass bra att jag hinner göra saker på min fritid. Det hann jag inte förut. För tro det eller ej - jag har börjat träna igen! Väldigt lugnt dock med tanke på min sjukdom som hållit i såpass länge. Kroppen är vårat verktyg, man måste ta hand om den!

Idag är det onsdag och jag väntar på min kära man ska komma och hit. Träningsspåret fortsätter, så vi ska iväg till gymmet och bocka av ett pass tillsammans. Ska bli så himla skönt att röra på kroppen igen. Är sugen på ett överkroppspass eller ett benpass med lättare vikter. Efter ett så långt uppehåll från träningen vet jag att jag kommer tro att jag är starkare än vad kroppen är. Sluta med hybrisen Ellen! Lever fortfarande i styrkan kroppen hade för ett halv år sedan.

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar