En uppdatering om livet

Från en solig vinterdag för ett par veckor sedan. Här njöt jag av solens strålar!

Vinterlandskapet i Göteborg hat återgått i ett grått och tråkigt stadie igen. Solen kikar fram då och då, vilket framkallar vårkänslor utom dess like, men utöver det är vädret ganska tråkigt just nu. Snö är så himla mysigt om det kommer i rätt mängd och håller sig i sin porösa form. Gärna med en blå himmel och sol som gassar.

Sedan vi hördes sist har livet varvats med jobb och tid med pojkvännen och familj ihop med sjukdom. Ni vet ju vid det här laget om att jag krigat med en del sjukdom sedan starten på detta år och har ännu en gång insjuknat i något slags virus. Väntar i skrivande stund på ett samtal från en läkare för att kunna få en tid till vårdcentralen, igen..

Det är en enorm frustration att inte veta vad som är felet med mig och att hela tiden bli sjuk. Den här gången är jag väldigt svag i kroppen och har inget jättesug efter mat, vilket aldrig varit något problem tidigare. Det blir att man går runt och är orolig hela tiden när det gått snart två månader och jag fortfarande är i nästan samma skick som i december.

MEN.. förutom en långdragen sjukdom och oron kring det är livet väldigt bra ändå. Igår vaknade jag upp bredvid kärleken och firade dagen till ära med en lång brunch och mys framför tvn. Linus har introducerat mig för Games of Thrones, så det är vad vi kollar på just nu. På kvällen gjorde mamma iordning tapas och ett blombud från pappa plingade på dörren precis innan han klev innanför dörren.

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Långpromenixer är ju SÅ härliga och så himla fin verkligen!! <3
nouw.com/emmaengstrom