Ett hjärta som aldrig slutar gråta

Det var en sommarkväll i juli och vi hade varit tillsammans i fyra år. För att fira allting hade du köpte champagne och vi satt vid havet för att fylla kvällen med harmoni. Vågarna skumpade mot klipporna och kvällssolens strålar värmde fortfarande. Det fanns ingenting bättre än kombinationen av omgivningen och oss två.

Det var lite våran grej, att fira alla stunder som gick att fira. Jag kommer ihåg hur du köpte blommor och choklad på våran ettårsdag och hur jag skrek ut hur klyschig du var, samtidigt som våra läppar mötte varandra och hur du förde mig in mot sovrummet. Jag kommer ihåg hur du under vårt andra år tillsammans firade varje ny tillbringad månad tillsammans med ett smycke, för du tyckte att jag var värd hela världen.

Jag kommer ihåg allting så väl och ändå är allt jag vill att minnena ska raderas från mitt minne. Det var en sommarkväll i juli, när kvällssolens strålar värmde och champagneglasen klingade till vågornas vattenbrus som du bestämde dig för att säga förlåt. "Förlåt, jag har legat med någon annan". Det är svårt att veta hur man ska reagera när man får höra svekets ord, så jag bara reste mig upp och gick därifrån. Utan att säga ett ord, samtidigt som tårarna sakta rann ner för kinderna.

Vecka efter vecka gick och vi sade inte ett ord till varandra. Eller rättare sagt - jag sade inget ord till dig. Jag hade stängt av telefonen för att slippa höra den ringa. Allt jag ville var att vara ensam, i min säng med täcket högt över huvudet. Det finns inget i världen som gör så ont som ett krossat hjärta.

Gillar

Kommentarer