Ett träningspass senare & diss till Mr Cake

Dagen innan midsommar är snart slut. Det har varit full rulle hela dagen och jag har precis lagt mig i sängen. Öppnade butiken idag och hade utbildning i tidningsreturer på förmiddagen. Känns kul att jag får lära mig så mycket inom alla olika delar.

Efter jobbet åkte jag iväg till gymmet. Körde ett riktigt brakar pass med intervaller och vanlig kondition. Kände mig riktigt stark och uthållig, vilket förvånade min otränade kropp. Har varit så dålig på att komma iväg till gymmet, men idag kändes det nästan som att löpturer är det enda jag ägnar min tid åt.

Tidigare i veckan var jag och Sipan på Mr.Cake, som nyligen öppnat i Göteborg. Provade på deras red velvet crossiant, som jag så nyfiket kollat in på Instagram. Måste dock meddela att jag är beskriven, tyvärr. Stället var trångt, personalen var otrevlig och stämningen var stressig, vilket jag inte alls söker när jag vill ta en fika med en kompis. Förhoppningsvis var det bara den här gången.
Här är en bild på min outfit från i onsdags. Jag mötte Linus på jobbet på tisdagskvällen och antog att morgondagen skulle bli sådär lagom varm, men oj vad fel jag hade. 27 grader och stekande sol. Turen att jag hade en t-shirt under! Den dagen åt vi många glassar ska jag säga er. Favoritstället är Galeterian som ligger i hörnet av Grönsakstorget. Halsbandet köpte jag i vintras och det hittar ni här.
Men - åter till idag! Kom hem från gymmet för en stund sedan och har hunnit klämma i mig en hemmagjord pizza. Finns inget godare än det!
Just precis nu ligger jag nergosad i sängen framför min nya favoritserie. POWER! Linus introducerade den mig för och vi har kollat frenetiskt på serien när vi är med varandra. Han har sett den förut så nu sitter jag utan honom. Till det ska jag äta popcorn till kvällsmat. Godnatt på er!
  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Kommentarer

annatiren
annatiren,
Löpturer är ju det bästa! 😃
nouw.com/annatiren