Flaws

Jag har på senaste tiden tänkt väldigt mycket på hur mycket vi tjejer (och killar, självklart) klagar. Och nu snackar jag om hur vi ser ut, hur våra kroppar ser ut osv. Det är ganska sjukt ändå. Varför kan vi inte bara vara nöjda? Alla är vackra och alla är bra som dem är. Vad det för fel på det? Själv tillhör jag den gruppen människor, men med tiden lär man sig att acceptera att man är bra som man är och att vad andra än säger ska man vara nöjd. Det finns ingen människa som är perfekt. Det är the inperfections som gör oss till oss. Jag menar, tänk hur det skulle se ut om alla människor såg exakt likadana ut? Världen hade varit sjuk och själv hade jag inte klarat en minut.

Ibland blir man nästan arg när man hör folk som trycker ner sitt utseende och så är de hur vackra som helst. Visst, ibland har man fuldagar. Det har alla, men att gå ner och trycka ner sig själv funkar inte i längden. Det jag skriver nu vill jag att ni ska ta in, för det är sanningen.

Ni är otroligt vackra allihopa. Oavsett om du har stor näsa, är kort, ej har thigh gap eller har en mage som putar. Det spelar ingen roll. Du är bra som du är. Du föddes för att vara du, så låt ingen ändra på det. Vill du ändra på någonting, ändra det för din skull och inte för någon annans. Skit i alla sjuka ideal som samhället har byggt upp, det är bara photoshop ändå. Acceptera dina flaws och använd dem för att bygga upp dig själv och inte för att trycka ner.

Gillar

Kommentarer