Första november 2016

Min dag har varit väldigt produktiv måste jag säga. Vaknade vid niotiden utav mig själv, utvilad och pigg. Gjorde mig en kopp kaffe (i vanlig ordning tänker ni, och jag håller med) och käkade kladdkakan som blev över från gårdagens härliga besök. Det är ju lov - då får man. Planen var att åka till gymmet innan tandläkaren, men istället bestämde jag mig för att hoppa gymmet idag också. Kroppen vill liksom inte.

För att ändå får ut någon rörlighet blev det en promenad hem från tandläkaren. Det var faktiskt riktigt härligt med alla löven på marken och varmt, konstigt nog.

När jag sedan kom hem fick jag en impuls och möblerade om rummet. Blev faktiskt väldigt nöjd, trots att jag var skeptisk till en början. Nu är det riktigt mysigt och väldigt rymligt gentemot förut. Men efter ett tag av rensade och omorganiserande i rummet kände jag att det var dags för ytterligare än promenad. Det blev dock en kort sådan för fy vad det var kallt. Fick i alla fall ett samtal med en fin vän och en bild på solnedgången.

Och nu ligger jag här. I min säng på en ny (och mysigare) plats i rummet med en skål popcorn och Malou efter tio. Bra tisdag ändå.

Gillar

Kommentarer