Frågor

Vad drömmer du om?

Jag drömmer ofta om utlandsresor. Tänk varma dagar, sena kvällar vid stranden och underbart sällskap. Att flytta utomlands hade varit något. Sedan har vi ju dansen som jag väldigt gärna vill lyckas med. Annars drömmer jag om fina skor och väskor, inredning, om hur min framtid ska se ut - som en helt vanlig människa helt enkelt. 

Vad längtar du mest efter nu?

​Studenten! Hör så många som säger att studentdagen/veckan är the time of their life. Tänk att få kliva in i vuxenvärlden på riktigt och få känna på hur det är att verkligen ta ansvar. Samtidigt vill jag inte sluta skolan. Det kommer bli så sorgligt att lämna alla människor och alla rutiner man haft. Ack vad svårt det är. 

Beskriv dig själv med tre ord

Omtänksam, träningsnarkoman och sprallig kanske haha.  

Nämn två låtar som du för tillfället har på repeat

​Part of your world med Jessie J (självklart....) och Blow med Beyoncé är två låtar som alltid går på repeat. 

Framtidsplaner?

​Resa och det mycket. Vill se så mycket det bara går av världen och jag vill utvecklas som person, vilket jag vet resorna kommer lösa automatiskt. Jag vill ha ett roligt jobb som (gärna gör mig ekonomiskt oberoende men då ska pengarna vara tjänade av mig och ingen annan) ger mig chansen att göra det jag älskar. Just nu lutar det åt något inom dansvärlden, men att jobba inom media eller styling hade varit kul det med. 

Utekväll/hemmakväll?

​Hemmakvällar alla dagar i veckan. Utekvällar är självklart roligt det med, men just nu är inte åldern inne för att testa på utelivet på riktigt. Sedan är hemmakvällar hundra gånger mysigare och mys - sånt gillar jag!

Vanligaste färgen på dina kläder?

Svart skulle jag nog säga haha! Lyckligtvis är det en färg som passar till ALLT och är otroligt snyggt i alla lägen. 

Är du blyg?

​Förr var jag extremt blyg, men nu beror det helt på i vilken situation jag befinner mig i. Är jag i sällskap där jag trivs kan jag vara mig själv till fullo, men skulle det vara motsatsen till det blir jag mer tillbaka dragen och vågar inte ta för mig. Jag säger därför 50/50 på den här frågan!

Vad dricker du helst?

​Latte, alla dagar i veckan!! Skämtåsido (men samtidigt inte), citronvatten kan vara något av det godaste som finns. Är inte jättemycket för läsk längre och vatten slår allt - så helt klart VATTEN. 

Tips på gråtfilm?

​En svår men samtidigt så lätt fråga. Jag gråter till ALLT. Innehåller det sorg, då gråter jag. Innehåller det glädje, då gråter jag. Och det gäller inte bara filmer hahah. En film jag alltid gråter till är dock Cyberbully. Den väcker så mycket känslor och bara allmänt jobbig att se (känslomässigt). Helt klart att rekommendera. 

Vill du ha barn?

​Svar ja. Har dock bestämt mig för att leva livet till fullo innan barn kommer in i bilden. Vill hinna se världen och göra allting man inte kan göra med ett litet barn i famnen. När jag väl få barn vill jag känna att jag hann göra allt jag ville göra. Missförstå mig inte, men jag tror att barn stoppar en lite samtidigt som det öppnar upp nya dörrar och synsätt på saker och ting. 

Vem är du mest lik, din mamma eller din pappa?

​Jag ser faktiskt mig själv i både mamma och pappa. 

Vad är du rädd för?

​Jag är väldigt rädd för att bli lämnad ensam och för att misslyckas. Det är mina största rädslor skulle jag säga. Annars är jag rädd för materiella ting som eld, knivar, clowner, levande gosedjur (lisebergskaniner etc) och trånga utrymmen t ex. 

Finns det något du behöver ändra på i ditt beteende?

​Ja, skulle vilja bli mer framåt t ex. Annars vet jag inte exakt vad det är jag vill ändra. 

Vad gör du helst en söndag?

​Ligger gärna hemma i sängen, med tända ljus och serier eller umgås med en underbar vän. Söndagar är till för att bara ta det lugnt! ;-)


  • Postad i: posted_inQ&A

Gillar

Kommentarer