Fullspäckad söndag, sovmorgon och acaibowl

Söndag idag. Gårdagen spenderades hemma hos mina föräldrar, efter en intensiv lördag på jobbet. Först var det bara vi tre, för att sedan bli fyra när L slutade jobbet. Min lillasyster jobbade tyvärr, men jag lyckades prata ett par minuter med henne innan hon började. Lyxen att hon jobbar extra på mitt jobb!

Myste extra mycket med de små lurviga krabaterna. Cesar låg i mitt knä större delen av kvällen, vilket gjorde att det kändes extra jobbigt när det var dags att åka hem.

Idag började min dag något senare än planerat. L ringde och väckte mig vid halv tio, vilket var välbehövligt. Sovmorgon i all ära, men det är inte kul att sova bort hela dagen. Är så tacksam för honom 🧡

Efter att första koppen kaffe var uppsprucken tog jag mig ut på en promenad i det hastiga vädret. Det märks att hösten är hör på riktigt nu och jag skulle faktiskt säga att det börjar bli riktigt kallt. Skönt är det dock med frisk luft - det är något speciellt med den kallare luften.

Efter promenaden var det dags att ta i kapp med alla samarbeten som ska att den här och nästa vecka. Kul är det att det går bra och jag lovar att uppdatera er om alla smarriga detaljer när det är dags - ingen hatar en rabattkod.

L kom hem vid 15.30 och då hade jag gjort i ordning en acaibowl med massa frukt till honom och mig. Snacka om en sen lyxlunch! Det är otroligt gott och nästan roligare att man kan göra hemma. Vi köpte en färdig variant på jobbet, en riktig höjdare!

Nu börjar klockan bli något senare än middagstid och vi har precis gjort köttbullar med potatis, brunsås och lingonsylt. En maträtt vi båda två hade craving för igår. Så otroligt underskattad och så fruktansvärt gott!

Gillar

Kommentarer