Gårdagen i bilder

Min dag började som vilken annan. Vaknade, åt frukost, gick tillbaka till sängen och stannade där till livet sade åt mig att gå upp. Gjorde då kaffe som jag sedan råkade spilla över mina böcker nedanför sängen. Typiskt Ellen haha. Drack sedan upp det lilla som var kvar till lite Youtube videos och tog mig sedan ut på en promenad..

.. som varade i två timmar. Löven var väldigt fina måste jag faktiskt säga. Det märks att hösten är påväg!

Timmarna svepte förbi och plötsligt befann jag mig på en glassbar i Majorna med Sipan. Uppladdning inför *trummvirvel*..... Zara Larsson. Jag tog återigen min favoritsmak pekannöt och kola medan Sipan tog två kulor med olika choklad smaker. Min var godast. Vi hann även fota lite outfitbilder när vi ändå var där borta.

Sedan tog vi språis bort till Kungsportsplatsen i hopp om att affärerna fortfarande var öppna. Det var dom inte. Så istället tog vi en promenad upp längs avenyn, köpte med oss kaffe och mötte upp de andra. Här ser ni oss i matpaus under väntan på att allt skulle börja. Klara var nöjd över sin macka medan jag åt upp Claras systers cesarsallad. Den var god så jag var lika nöjd. Sammanlagt blev väntan två timmar lång, men det var det värt. Vi fick bra platser och väntade inte ens 1/4 del av vad vissa andra gjorde. Insats = 10/10

Soulmate <333333

20.03 gick hon på scenen och vi sjung för hela publiken kändes det som. Hela Zara utstrålar sådan positiv energi. Hon är så härlig. Under kvällen bjöd hon på tre osläppta låtar och resten kunde man utantill. Sorgligast var det när She is not me kom på och nostalginnivån var som högst när Uncover spelades ut. Då sjung jag som allra högst.

När man har varit på ett par konserter på Liseberg vet man att det inte är någon idé att försöka ta sig ut på dirren, därför gick vi till våffelhuset och köpte oss varsin våffla. Så himla gott. På vägen dit passade vi på att ta massvis med bilder, en del blev bra och andra inte lika. Svårt med mörker! Hur som har detta var en dag att lägga till i minnesbanken. Mina kompisar är AMAZING och Zara likaså!

Gillar