Gör om ett rum med hjälp av posters

I betalt samarbete med Poster Store

Hallå! Har ni sett mitt fantastiska kök? Äntligen går det en röd tråd mellan inredning, konst och detaljer. För i samarbete med Poster Store har jag fått hem fantastiska posters och tavlor. Alltså kolla! Jag är så otroligt nöjd. Nu känns det mer som ett hem!

Den här tavlan föll jag för direkt och den får vi mycket komplimanger av när vi har gäster.

Här vill jag egentligen ha tavlorna precis intill varandra, men väggen är rundad. Tycker de kompletterar varandra så bra, trots att det är mycket färg på en gång.

Poster Store erbjuder posters och ramar med en skandinavisk design, som är både snygga, kvalitativa och prisvärda. Det går att skrolla igenom hur mycket snygga posters som helst - och hitta något som passar dig. Man blir otroligt inspirerad när man skrollar genom det stora utbudet.

Jag beställde hem fina svarta ramar, men kommer helt klart investera i silverramar till vardagsrummet, när det är dags för en uppdatering där inne. Så otroligt skönt allt man vill ha finns på en och samma hemsida. Skulle ni också vilja göra en förändring eller bara addera fler posters till din samling, så kan jag med glädje meddela att ni kan använda min rabattkod Ellen-35 fram till den 10/2. Den gäller på alla posters (exkl. Selection)

Och hur kul med lite drinktips? Jag kom på att Mimosa är en otrolig god drink att bjuda på under brunch - därför serverades det på nyår. Tack vare tavlan!

Det går alltså att hitta något för alla hos Poster Store. En kul grej att veta är att det släpps nya kollektioner varje tisdag. Alltså, hittar du inte den perfekta kombinationen direkt - då lär du definitivt göra det inom snar framtid!

Gillar

Kommentarer

charlottahagg
charlottahagg,
Verkligen jättefina!! Perfekt att ha lite klassiska drinkar direkt på väggen också 😉
nouw.com/charlottahagg
beattriicee
beattriicee,

Så fint det blev! Älskar deras posters, man hittar verkligen något nytt och fint hela tiden! 🥰 Älskar även din header! ❤️

nouw.com/beattriicee
Byrebeccas
Byrebeccas,

Så himla fint det blev! 🤩

nouw.com/byrebeccas
LouiseEdling
LouiseEdling,

Wow så fint det blev!

nouw.com/louiseedling
ericabackemo
ericabackemo,

Älskar posters!! Äger alldeles för många olika 😜

nouw.com/ericabackemo
oliviamalm
oliviamalm ,

Men gud så himla snyggt 😊

nouw.com/oliviamalm