Greetings from Varberg

Idag var jag och familjen ute på äventyr i Varberg. En fin havsstad, men med extremt många fiskmåsar. Egentligen skulle jag iväg och grilla med några från jobbet, men planerna flyttades och jag kunde följa med familjen neråt i landet!

Vi började med en promenad längs vattnet och kom slutligen bort till Apelviken, där folk gladeligen badade i vattnet - trots att det blåste en del. Och kallt dessutom. Jag är inget fan av att bada i havet, men trots att det blåste lite kyligare idag såg det faktiskt väldigt härligt ut. Visste ser det underbart ut trots allt?

En bistro som ligger precis vid fästningen. Jag älskar när man gör om gamla saker till något innovativt. Tänk hur mycket det tillför tillvaron. Inte bara om man ska tänka ur ett miljötänkande perspektiv men också hur mycket trevligare det ser ut.

Mitt bland grön växter och träd kunde man yoga. Hur otroligt härligt låter inte det? Tänk yoga med havet som bakgrundsmusik. Wow!

Vi avslutade vistelsen på Burger & Chill som låg i Brunnsparken. Otroligt trevlig personal och många olika alternativ att välja bland, både om man äter kött och inte äter kött. Jag tog en originalburgare med halloumi och sötpotatispommes. Sedan toppade vi allting med en take-away-kaffe (mest för att bota min olidliga huvudvärk, koffeinberoende?) innan bilen rullade hem mot Göteborg igen. Jag uppskattar verkligen dessa dager, speciellt när jag får tillbringa dem med familjen.

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Kommentarer

escali
escali,
love your pictures!!
nouw.com/escali