Gullivers äventyr

Här är lite bilder från en av föreställningarna vi hade i Plikta för ett par dagar sedan. Helt klart bästa teamet!! (foton från kultursommarjobb göteborgs fbsida)

Godmorgon på er hjärtan! Livet kom emellan - kan man skylla på det? Jag trodde att mitt jobb skulle vara ett mindre ansträngande jobb med tanke på att man får göra det man tycker är roligt, men det visar sig att det är ansträngande att bara ha roligt också. Vi är utomhus 90% av vår arbetstid vilket också det tar på krafterna. Men det är som sagt roligt och då spelar det ingen roll om man är tröttare än ett barn på julafton när man kommer hem på kvällarna. 

Hela veckan har vi varit på lekplatser runt om i Göteborg och underhållit barn. Det glädjer oss att barnen uppskattat föreställningen så mycket som dom faktiskt gjort. En del av vi sett på 8-9 föreställningar. SÅ KUL! Igår fick vi ett special uppdrag så hela gruppen satte sig på Kungsbackapendeln och sedan buss ut till en lägergård i Onsala för att spela för barn och äldre. Riktigt kul att få komma iväg till något annat än lekplatser. 

Snart ska jag äta frukost och sedan ta mig iväg till jobbet - sista dagen denna vecka. Det känns väldigt tråkigt att det bara är en vecka kvar efter idag. Man har kommit gruppen så nära och föreställningen går på rutin. Det är nästan som att vi inte jobbar, för att vi har så roligt hela tiden. Magiskt att man kan få betalt för att göra det man älskar. Så idag efter jobbet ska hela gruppen iväg på AW och skratta hela kvällen lång. Mysigt!!

Gillar

Kommentarer