Har jag fått corona?

Hallå från sjukstugan! Både jag och Linus har lyckats åka på någon typ av virus. På dagen mådde jag prima, lite extra varm vid ansträngning, men utöver det inga symptom. Blev hemskickad från jobbet, städade hemma och tog det sedan lugnt. Mot kvällen visade tempen över 38 grader och den steg senare på kvällen.

Sov ända till 13 idag, men mår helt okej. Febern är nere på strax under 38 grader och jag har myst med min lillasyster hela eftermiddagen.

Vad tycker ni om min hårfärg förresten? Var hos min fantastiska frisör på NK Hair And Beauty i måndags. (Inget samarbete) Vi körde på det vanliga - en chokladbrun nyans med lite lite röda inslag. Jag trivs så fruktansvärt bra i den här mörka chokladbruna färgen - det är så jag! Sedan klippte hon bort det slitna och fixade till min långa lugg.

Luggen syns inte på bilden nu, men jag är alltid så kluven med hur jag vill göra. Det krävs så mycket underhåll för att få den att se bra ut. Så den här gången klippte hon till den så att den "går in i" håret. Supersnyggt!

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Kommentarer

lifeofkile
lifeofkile,
Kom ihåg att stanna hemma och sen vara hemma MINST 2 dagar till HELT symtomfri (dvs inte ens ont i halsen, ha lukt-och smaksinne osv. Skulle dock säga fler enligt andras erfarenheter). Krya!!
nouw.com/lifeofkile
Ellendelin
Ellendelin ,
Sjävklart! Har redan varit feberfri i två dagar, vilket känns så otroligt konstigt. Att gå från att vara dundersjuk till i princip frisk över en natt! Tack!
nouw.com/ellendelin