Här vill jag bo!

Lägenheter och inredning har blivit lite extra kul att kolla på nu det senaste. Tycker det är så kul att fantisera om hur min framtida lägenhet ska se ut. Hittade den här lägenheten för ett tag sedan och blev KÄR. Jag menar kolla bara - fasaden är i koppar!

Först och främst att den ligger väldigt högt upp, det är ett plus. Kan tänka mig utsikten när man sitter och äter mat på balkongen med vänner och familj. Lite läskigt med glasstaket dock. Måste erkänna att jag är lite höjdrädd.

Kolla vad mysigt!!

Nu är det ju ett ganska långt tag kvar till det är dags för mig att börja leta på riktigt, men drömma får man alltid göra. Tycker verkligen om att tänka på framtiden. Det är så mycket jag vill göra och åstadkomma under min livstid. Blir lycklig bara jag tänker på tanken! Det som fick mig att falla för just den här lägenheten var läget och den mysiga känslan jag fick av att kolla på bilderna. Det är stilrent, men så hemtrevligt! Förresten ligger lägenheten i Stockholm - en stad jag faktiskt kan se mig själv bo i.

Gillar

Kommentarer

marthasjostedt
marthasjostedt,