Hit vill jag åka

Prauge

Jag tänker kulturen, jag tänker staden, jag tänker shoppingen. Hört så mycket bra om staden. Hur fin den är. Alla arkitektur och mysiga gator. Tänk ett gäng tjejkompisar och en stor lägenhet med massiva fönster (fråga inte om fönsterna, det är snyggt och ljust). Alldeles perfekt.

Maldives

Behövs det ens någon förklaring till varför man vill hit??? Det är varmt, underbart jäkla asfint och kan bara tänka mig hur avslappnad man måste känna sig där. Inga måsten, havet precis utanför dörren och en underbar natur.

Milan

En stad jag faktiskt redan varit i men vill besöka igen. Mitt senaste besök gav inget positivt intryck, tyckte inte alls om det. Har dock åldern i bakhuvudet. Jag kan ha varit 11-12 år och inte alls intresserad av arkitektur eller kultur. Vill ge staden en ny chans, en chans att glänsa och visa sin sanna sida. Vill upptäcka modet, stadens charm och äta italiensk pizza på en uteservering.

Chicago

Blandning mellan storstad och badstad, förstår ni mig? Tänk er att på förmiddagen ta en dansklass på en av flera av stadens dansskolor, på eftermiddagen lägga sig vid Lake Michigans strand med bästa kompisgänget och sedan dra visare åka i en Skybar, äta gott, dricka gott och se solnedgången. Underbart. ​

Gillar

Kommentarer

Daniela,
Oj, det var här jag skulle göra förra kommentaren, haha! 😊
danielaaa.blogg.se