Hjälp mig inreda köket!

God morgon kära ni! 🧡 Klockan är bara strax efter åtta och jag har varit vaken sedan sex i morse. L började tidigt och jag tyckte det var onödigt att somna om. Drog mig i sängen, satte på kaffe och ska strax göra frukost. Originalplanen var att träna nu på morgonen, men jag känner att kroppen inte riktigt är i fas. Kommer in i perioder där magen skriker efter mat konstant - och då känns det dumt att göra av med massa energi i onödan. Vid det här laget vet jag precis hur problemet ska tacklas, men det är jobbigt.

Jag behöver er hjälp! Vi tog med oss pappas gamla köksbord och vår plan är att det ska målas svart som stolarna. Det gör att matgruppen inte upplevs lika klumpigt som jag upplevde det när bordet stod hemma hos föräldrarna. Däremot har extremt många sagt att det ska behållas i färgen som på bilden. Jag är inget jättefan av det fula träet, men kan förstå tanken av att behålla just trä.

Jag och L har diskuterat fram och tillbaka om vad som kan se snyggast ut. Bänkskivan i köket är av en nötigare tränyans, men som kan bli svårt att få till i och med att skivan är så gul i grunden. För att få det snyggast känns ändå svart som ett safe card.

Köket i sig är väldigt vitt. Väggar, golv och köksstommen går i vitgråa nyanser, vilket gör att ett ljus bord förmodligen försvinner i ett ljust kök. Ett svart bord däremot kan ljusas upp med underlägg, vaser och diverse inredning i någon ljus färg. Stolarna ska få sig en sittdyna i grått fårull.

Vad tycker ni? Egentligen är vi ganska överens, men det är kul att höra vad ni tycker. Någon av er kanske sitter på den perfekta lösningen. Bordet kanske slutar upp i en mossgrön färg? Skämt åsido.

Gillar

Mest lästa