I huvudet på Ellen

- Ändrade om i designen för ett tag sedan och är riktigt nöjd med resultatet! Vad tycker ni?

- Har bestämt mig för att sluta äta socker så länge och tänker försöka till fullo nu. På tiden att kroppen rensas från obehövliga tillskott och sådant som man äter men som kroppen faktiskt inte behöver. Mer frukt och grönt på menyn tack!

- Har upptäckt hur jag mer och mer förvandlas till en mer vuxen Ellen. Det är en spännande men läskig känsla. T ex har jag märkt hur mycket öppnare jag är för att testa på saker, jag dricker kaffe (!!!) och äter brieost. Hur många vuxenpoäng har jag skrapat ihop nu?

- Vill SÅÅÅ gärna resa i sommar, dessvärre kommer jag bara stanna hemma. Ingen utomlands semester är bokad. Är vädret nice kan det bli hur bra som helst, men chansen finns ju att vädret kommer vara bajs istället. fyyy.

- Är så sugen på att få uppleva äkta kärlek igen. Det är så himla speciellt och så himla fint, men det är sällan man får uppleva det. Många tycker förhållanden är överskattat men jag tycker att det är så himla vackert. Vart är du min drömprins????

- Nu när sommaren är här vet jag inte om jag ska känna ångest eller inte. Har så svårt att få färg, mitt pigment är inte alls roligt. Det har blivit bättre med åren, men det tar ett tag innan kroppen blir brun. Egentligen är det ingenting jag borde bry mig om, men det har blivit ett komplex och speciellt under sommaren. På vintern är alla bleka ändå. Ena delen av mig bryr sig inte speciellt mycket, men andra är osäker.

- Behöver uppdatera min garderob så mycket nu i sommar. Både med sommarkläder och med höstkläder. Hejdå plånboken!

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Kommentarer

hildasundler
hildasundler,
Din blogg är så fin!
nouw.com/hildasundler
Ellendelin
Ellendelin ,
ÅHH jag blir så glad TACK <333
nouw.com/ellendelin