Idag mår jag inte så bra

Idag är en sån dag där allting känns dumt. Ni vet när man är känslomässigt urladdad och bara vill ligga i sängen. Jag tycker det är irrelevant vad orsaken är. Det viktigare är snarare att belysa hur viktigt det är med känslor istället och att det faktiskt är okej att känna. Man måste få utlopp för sina känslor, annars går man sönder inifrån.

Idag har jag haft balett som vilken torsdag som helst. Det börjar dra ihop sig mot föreställning och det känns skönt att koreografierna sitter. Skrev även första delen i våra slutprov i engelskan. Förvånansvärt lätt. Det krävde en del tänkande, men det kändes som att lösa en rebus eller ett korsord. När man väl hittade en metod gick allting så snabbt.

Ser ni förresten vilket fint lugn det ligger i bilderna ovanför. Kombinationen av färgerna och ljuset ger min värme i kroppen. Har lyssnat på white noise och regn som faller ner från himlen sedan jag kom hem och allt som går genom kroppen just nu är lugn. Testa det någon gång. Hela kroppen slappnar av och bara njuter.

Nu blev det ett ganska lulligt inlägg, men ibland får det vara så. Det är så skönt att bara skriva av sig.

Gillar

Kommentarer

isabelkensson
isabelkensson,
Du, jag känner faktiskt exakt likadant. Jag mår heller inte toppen idag. En ångestklump i magen. Ta hand om dig, du är inte ensam <3 kram
nouw.com/isabelkensson
Ellendelin
Ellendelin ,
Åh, jag hoppas allting löste sig igår. Massa kramar <3
nouw.com/ellendelin