Inspireras av febriga mig!

Febern slog mig som en käftsmäll inatt och jag vandrade hem från jobbet vid tio med 39 graders feber. Det var så länge sedan jag var sjuk och i den mest opassande perioden slog sjukdomen olägligt till. MEN - vi ska inte hänga läpp för det. Idag vill jag sprida massa inspiration till er! Låt oss tillsammans drömma oss bort till varmare stränder, huvudstäder utom dess like och vackra klädkombinationer.

Enfärgat, starka kulörer och chunky sneakers. Jag är ett fan av alltihop. Klär mig gärna som bilden i mitten med en siden kjol ihop med en större tröja eller t-shirt. Samtidigt som jag väldigt gärna går klädd i mina coolaste skor, ett par jordnära byxor och större jacka. Kanske till och med en jacka i en färgstarkare färg? Hur gillar ni att gå klädda?

Den mesta energin i mitt huvud just nu går till hur jag ska inreda min framtida lägenhet. Är väldigt sugen på ett mörkt sovrum med mycket tyg och ett ljusare vardagsrum med mycket sittplatser och en mysig stämning. Gärna jordnära färger. Är väldigt inne på ett mörkt kök och bilden i hörnet fick mitt hjärta att slå ett extra slag. Wow wow wow! Träet i kombination med det svarta. Har vi hittat den perfekta kombon? Sist men inte minst - den mysiga balkongen. Ett måste!!!!

Tre städer jag kärat ner mig i totalt. New York, Paris och Köpenhamn. Paris är dock den enda stad jag inte hade kunnat bo i. Jag vet inte varför. Kärast är jag i grannhuvudstaden Köpenhamn, När jag och Linus var där för ett tag sedan drömde jag mig bort varje dag.

Gillar

Kommentarer