Jag vågar göra detta för mig

I en väldigt lång period har jag varit slarvig med rutiner. Egentligen är jag en människa som skriver listor, planerar i min kalender och som älskar att ha ordning, men som dessvärre är dålig på att få utlopp för det. Intalar mig själv att jag inte är sådan som person.

Jag har i alla fall valt att ta tag i min hälsa så idag (fast jag tjuvstartade med kosten i lördagskväll) och 10 veckor framåt jobbar jag tillsammans med Anna Stålnacke genom en online coachning. Satt hemma och käkade godis och fick ångest. Inte för att jag åt just godis, utan för att jag känner att min kropp har fått sig fel mat i en lång period och har inte gjort något åt det mer än att proppa den med ännu mer skräp. Min kropp (eller vilken annan kropp som helst) mår som bäst med ren och hälsosam mat. Och med träning.

Än så länge känns allting jättebra! På bara två dagar känner jag verkligen att kroppen har mer energi och min motivation är smått tillbaka. Mitt första träningspass nådde precis sitt slut och energin gänget. Wow. Kände mig så stark. Starkare än någonsin faktiskt, fast jag tar lägre vikter än någonsin. Detta kommer bli så bra!!!

Gillar

Kommentarer