JOSEFIN 18

Igår var det Josefins tur att fylla arton. Wow, vi har känt varandra sedan sexan och alltid vetat vart vi har varandra. Åh. Den tjejen är så givmild och smart. Det finns ingenting hon säger som inte är genomtänkt.

Kolla var fint hon hade gjort det!

Jag och Sipan tyckte det var fruktansvärt roligt att låtsas att det var hennes födelsedag. Nu har hon sina artonårsdagsbilder till instagram klara!

Det riktiga födelsedagsbarnet <3

Tallriken innan..

Tallriken efter..

Vad är grejen med att mina vänner är så himla snygga? Felicia rockade sina randiga byxor och lyckades bjuda på vad vi skojade om - en reklam bild. Även vi har känt varandra sedan sexan. Fina Felicia!

Sist men inte minst, den obligatoriska matbilden! Josefin bjöd på hemmagjord plockmat bestående av allt från frukt till kycklingspett och pastasallad. Himmelskt gott! Tyvärr åt jag lite för mycket godis innan, hade önskat att mitt fokus låg på maten istället.

Kvällen blev dock inte riktigt som jag tänkt mig. Mina förväntningar var väl lite för höga och istället kom jag hem besviken med en klump i magen. Måste bara påpeka att ingenting skett mer än förväntningarna som inte uppfylldes. Meningen kan tolkas lite fel. Hur som haver får man se saken från de positiva glasögonen och att få träffa mina tjejer igen gjorde hela kvällen till en tia. Vi är ett oslagbart gäng!

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar